Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Először szögeznem azt hogy teljesen tanácstalan vagyok és sokat olvastam erről szóval normális választ szeretnek ! Aktus után 9 nap telt el,tegnap éjjel mar nagyon alhasi gorcseim voltak,mellesleg fejem is fajt és hányingerem is volt és fehér nyálkás folyasom is van az nagyon intenzív sok !mondjuk barna folyasom még nem volt aktus után 4 nappal egy picike de az szerintem aktus vegett volt hiszen aznap veszítettem el a szuzesegem VISZONT AMIT MOST IROK LEHET ETTŐL VAN EZ SZÓVAL ,nem hánytam csak hányingerem van sokszor ! Olyan érzésem van mintha megjönne ,szorulasom is van,néha szedulok ,barátom állatisa szerint nem ment el bennem,viszont hallottam hogy az elővaledektol is teherbe lehet esni! Ezek a tüneteim vannak,a melleim fajnak de nem annyira ,terhes lehetek? (Elnézést ha nem jól fogalmaztam de remelem értitek )

#terhesség #teherbeesés #Aktus után 9 nap #Babát várhatók? #Aktus utáni tünetek
tegnapelőtt 17:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Vedekeztetek?

A leírásod alapján nagyon remélem hogy nem vagy terhes. :(

tegnapelőtt 18:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk…ezek jelek lehetnek terhesség tünetei? Mellesleg a melleim is nagyon megvannak duzzadva és eresek
tegnapelőtt 18:18
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Tünet biztos, hogy nincs 9nap után,ilyenkor még csak a beágyazodás történik, HA történik.

Előváladékban nincs ondó, nem egy helyről jönnek.

Viszont előző aktus után még ottmarad a "nyílásban", hiába megy el pisilni vagy mossa meg.

Mikor kéne megjönnie?

Ezek a tünetek lehet éppen peteérés tünetei is (főleg a nyák), tehát a 9nappal ezelőtti korai babához, vagy ha épp még kéne jönnie, akkor meg már késő.

tegnapelőtt 18:20
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mik ezek..sose volt ilyen mèg velem,nagyon sokat olvastam erről ma,de nem jutottam előre semmivel ezért is szeretnek a saját történetemrol irni! Január 22.-én kene megjonnie ,bocsánat hogy nem írtam ezeket le,tehát december 22.en jött meg a mensim,ami 26ig tartott ,és az aktus 28.án történt és halottam arról is hogy ilyenkor nehezebb is a teherbe esés viszont aggódók,mert sose volt velem ilyen,hiszen erős 1 hete ment el a mensim,és ezelőtt sose volt ilyen,hogy utána 1 hét múlva megint azokat érezzem mint mensi előtt hogy megjön ,lehet ez az hogy elveszítettem a szuzessgem? Amiatt érzem ezeket a dolgokat? Hallottam arról is,hogy mikor valaki szűz akkor termékenyebb? AZT ÍROM AMIT HALLOTAM LEHET BUTASÁG!
tegnapelőtt 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves vagy? Beállt màr rendesen a menstruációd? Mert emlékszem, az elején (pláne a szüzességem elvesztése után) nekem is voltak fura dolgok, de a mai napig is előfordul, hogy "szokatlan" menstruációs tüneteim vannak. Hormonok, a tested is folyamatosan változik stb.

Mindenesetre ha nem jön meg, akkor vegyél tesztet! És biztos ami biztos, védekezzetek!

tegnapelőtt 18:34
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Biológiát tanulni LUXUS :(((((((((((((((
tegnapelőtt 18:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Találtál 1-2 ökörséget. Mensi után nem nehezebb teherbe esni, hanem majdnem esélytelen hiszen éppen kilökte a szervezeted azt, ami megtermékenyült volna.

Jan 8 lenne a következő peteérésed a Jan 22 mensi-hez képest, de ez is csúszhat 2 napot, simán lehet ma, a tünetek is lehetnek ettől is.

Ha ez volt az első, lehet attól is.

Elvileg neked két hét múlva kéne megjönnie, ha nem jön, akkor lehet tesztelni. Védekezzetek.

tegnapelőtt 18:39
 8/19 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,és igen mindig idején jön meg,van mikor csak 1-2 nap eltéréssel,de sose volt ilyen velem,hogy mensi után körülbelül 1 hét múlva érezzem megint azt hogy megjön ,tegnap éjjel nagyon szúrt alul a hasam annyira hogy fel állni nem tudtam a derekamba is be nyilalt ,fehér folyasom sok van,és koszonom hogy ilyen kedvesen valaszolnak,féltem nagyon hiszen tapasztalatlan vagyok ilyen téren mert az első volr nekem ez az aktus ,nyilván előtte olvasgattam róla dolgokat de mindenki mást irt erről
tegnapelőtt 18:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
anyukáddal gondolom nem valami jó a kapcsolatod
tegnapelőtt 18:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem tudok ilyenről beszélni vele ,semmiről szinte . Kérdeztem ,válaszokat szeretnek akik tapasztaltak mar ilyesmit ,igen nem vagyok ezekbe képbe ,és jöhetnek azok a kommentek hogy akkor minek a sexuális élet ha nem tudok ezekről semmit,sajnos vannak ilyen emberek és tőled vagy mástól akik okosabbak kérdezzek,hogy tanuljak ! Koszonom
tegnapelőtt 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!