Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Először szögeznem azt hogy teljesen tanácstalan vagyok és sokat olvastam erről szóval normális választ szeretnek ! Aktus után 9 nap telt el,tegnap éjjel mar nagyon alhasi gorcseim voltak,mellesleg fejem is fajt és hányingerem is volt és fehér nyálkás folyasom is van az nagyon intenzív sok !mondjuk barna folyasom még nem volt aktus után 4 nappal egy picike de az szerintem aktus vegett volt hiszen aznap veszítettem el a szuzesegem VISZONT AMIT MOST IROK LEHET ETTŐL VAN EZ SZÓVAL ,nem hánytam csak hányingerem van sokszor ! Olyan érzésem van mintha megjönne ,szorulasom is van,néha szedulok ,barátom állatisa szerint nem ment el bennem,viszont hallottam hogy az elővaledektol is teherbe lehet esni! Ezek a tüneteim vannak,a melleim fajnak de nem annyira ,terhes lehetek? (Elnézést ha nem jól fogalmaztam de remelem értitek )

#terhesség #teherbeesés #Aktus után 9 nap #Babát várhatók? #Aktus utáni tünetek
tegnapelőtt 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd meglátod hogy terhes-e vagy ha nem jön meg

Addig felesleges találgatni

tegnapelőtt 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Következő alkalommal védekezz, ha nem akarsz 18 évesen anyává válni.
tegnapelőtt 20:14
 13/19 anonim válasza:
15%

Egy terhességi gyorstesztet csinálhatnál, a tünetek lehetnek beinduló hormonzavarok is.

[link]

tegnapelőtt 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hova csináljon tesztet egy hét után??
tegnapelőtt 21:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Tehát ha továbbra is ezeket tapasztalom ,1 hét múlva csinaljak tetszett? Ha pedig nem mutassa a teszt,hogy babát várok ,akkor várok mensimig hogy meg e jön ,ha meg sem akkor tesztelek ujbol, de mit gondoltok ez lehet talán beágyadozás?
tegnapelőtt 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimarad a menstruációd (ami amúgy lehet normális is), akkor csinálj tesztet!
tegnapelőtt 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Teszt ha nem jött meg. Kb két hét.

Előbb nem érdemes, mert vannak érzékeny tesztek, de nem biztos, hogy kimutatja, úgyhogy akkor azért izgulsz.

tegnapelőtt 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem, csak peteérésed van.

Fehér nyák az tipikus jele az ovulációnak, illetve a mell duzzadás is. Nekem azóta van hányingerem ovukor, amióta megszültem az első gyerekemet, szóval terhes tuti nem vagy, most van a peteérésed. És, ha már elkezdtél szexuális életet élni, akkor itt az ideje elmenni egy orvoshoz, és fogamzásgátlót iratni. Amúgy, amikor én elveszítettem a szüzességem 1 hónap mensi teljesen kimaradt (csak érdekességképen írom le).

tegnapelőtt 22:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a válaszokat kicsit megnyugodtam !
tegnapelőtt 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!