Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszín folyás menstruáció...

Rózsaszín folyás menstruáció után lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2 és fél hete múlt el a menstruációm de mivel nekem kicsit rendszertelenebb és hosszabb a menstruációm nem tudom, hogy mi van velem. Szinte minden hónapban megyek nőgyógyászhoz, mert cisztáim vannak és figyelik hátha meg kell-e majd műteni de minden okés. A lényeg, hogy applikáción követem a menstruációm és általában pontos is. Elvileg még nem vagyok a termékeny időszakomban, viszont ma rózsaszínes folyást vettem észre de csak egyszer a papíron látszódott azóta híre hanva nincs. Van párom és védekezünk gumival, viszont előfordúl, hogy az elején gumi nélkül csináljuk és késöbb felhúzza. Nem lenne baj a babóca :) Esetleg megjönne most hamarabb? Vagy terhes lehetek és a beágyazódási vérzés lehet? Sok helyen azt olvastam, hogy az inkább sötét barna színű, de nem voltam még terhes. Köszi a válaszokat!

nov. 20. 14:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Jajj azt még elfelejtettem, hogy a következő menstruációm elvileg December 9.-én kezdődne! :)
nov. 20. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég sok minden lehet (korai menstruáció, hormonzavar, ovus vérzés, sérült hüvelyfal stb.), de a terhességre gondolnék legkésőbb.

A "hosszabb menstruáció" mit jelent amúgy? Több napig vérzel az átlagosnál, vagy a ciklusod hosszabb? Az általában pontos menstruáció hány napos szokott lenni? Mert abból lehetne következtetni az ovuláció hozzávetőleges idejére.

Egyébként az, hogy mikor múlt el a havi vérzésed, nem igazán releváns, a kezdőnaptól kell számolni mindent, akkor is, ha 3 napig vérzel, és akkor is, ha 8...

nov. 20. 14:39
 3/4 A kérdező kommentje:
A ciklusaim általában 34 naposak. A vérzés 5-7 napig tart, de nálam inkább a peteselyt megérésére kell várni. Van, hogy késöbb érik vagy volt már olyan is 3-4 hónapja, hogy kimaradt. Sajnos nem vagyok valami egyszerű eset :(
nov. 20. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ciszta mellett szerintem normális, ha összezavarodik a ciklusod, nekem legalábbis sosem volt igazán pontos, de eddig kétszer volt nőgyógyász által igazolt cisztám, először több, mint egy hetet késett, a másodiknál meg egy vérzés ki is maradt.
nov. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!