Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszín folyás a menstruáció...

Rózsaszín folyás a menstruáció előtti napon mi lehet?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Nem védekezünk, babát szeretnénk. A mensinek holnap kellene megjönnie, de csak kevés rózsaszínes folyás jelentkezett. Tegnapi tesztem negatív lett. Volt másnak is hasonló tapasztalata? Mi lett a végeredmény?

2020. okt. 20. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mi is babát tervezünk. Ugyan így jártam szeptemberben....mensi előtti napon rózsaszín valami volt dw csak kicsike. Másnap szintén ugyan ez. Harmadik nap olyan szinten megjött, hogy nem győztem cserélni járni a mosdóba...
2020. okt. 20. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Remélem ez a hónap össze jött...

1 vagyok

2020. okt. 20. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy megjön.
2020. okt. 20. 19:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Azért is vagyok kiváncsi a tapasztalatokra, mert a mensim nem így szokott jelentkezni, hanem mindig hajnalban erős fájdalommal, azonnali vérzéssel. Ezért furcsállom a jelenlegi dolgot.

1-es, remélem, hogy sikeres hónapot zársz! ;)

2020. okt. 20. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most így indul a mensid. Ennyid jelent. Ha terhesség okozná a kicsi vért, akkor a teszted pozi lett volna. Sok sikert a kövi ciklusban. Nem vagyunk gépek, néha indulhat könnyebben a mensi :)
2020. okt. 20. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez mensi lesz. Főleg , ha negatív a teszt. Természtesen, ha nem jön meg rendesen, akkor irány az orvos, lehet csak progreszteron pótlás kell.
2020. okt. 20. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi én is szorítok neked😊

1es

2020. okt. 21. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont így jártam, reggel halvány rózsaszín pecsétek, most már vérzek :(
2020. okt. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!