Ha nem sikerült a beágyazódás akkor is van rózsaszín folyás?
35-36 naposak a ciklusaim. Március 30. és április elsején együtt voltunk (ovulációkor). Ma arra lettem figyelmes, hogy rózsaszínű barnás folyásom volt pisilés után. Megnéztem a naptáram és elvileg erre a hétre írja a beágyazódást. A menstruációm 16.-17.-én kéne hogy még jöjjön. Tapasztalatokat szeretnék kérni kinek hogy volt ez.
Köszönöm! 😊
Háromszor estem teherbe, nálam jellemző volt a menstruáció előtti pecsételgetés a vérzés előtti egy hétben. Amikor bármi maszatot, színeset tapasztaltam a nemvárt előtti egy hétben,abból végül menstruáció lett. Persze én is bíztam az úgynevezett beágyazódási vérzésben... Sikeres hónapokban bő, fehér krémes lett a folyás szín nélkül. Progeszteron problémám volt egyébként.
Szóval ilyen esetben nagyobb eséllyel lehet progihiányra gondolni, mint beágyazódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!