3.napja késik. November 4.-én ovuláltam akkor együtt is voltunk előtte illetve utána is. Lehetek terhes?
4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, eddig mindig hétfőn jött meg. Most viszont szerda van és még semmi.
X-epil gyors teszttel teszteltem reggeli vizeletből ma.
A kérdésem,az lenne hogy korán teszteltem vagy nem valószínű a terhesség?
Az ovulaciod biztos? Ha igen milyen modon lett megallapitva?
Az hogy fogalmzasgatlo mellett hétfőn jott meg az nem jelent semmit. Elotte milyen hosszu volt a ciklusod. Es miota abbahagytad?
Az ovulációtól számítva 14 napra jönn meg a menszesz tehát 18-án kell meg jönnie.
Szerintem tesztelj pár nap múlva.
Ja és az x-epil 25-ös teszt.10-es Facelle teszt kellene,az biztosabb volna mivel az x-epil inkább késés után szokott pozitív lenni.Így más a helyzet.
Nekem nem jönnek össze a dátumok..
Szintén 3 napja késik és 29-30-án volt ovulációm..
( tesztem pozitív volt már vasàrnap )
Mi nem jön össze ezen?Neked késik valóban 3 napja és már előtte pozitív volt a teszt ez egy tiszta sor mit nem értessz?
Igen,előtte már a 10-es tesztek pozitívak de az se mindenkinek mert nem vagyunk egyformák.Sőt olyan is van akinek már a 25-ös teszt halványan pozi mert neki gyorsabban termelődik a hcg míg másoknak lassabban.
Mit nem értessz?
7
Ha 4-én ovulált és elvileg 3 napja késik akkor az nagyon rövid luteális fázis.
Akkor vagy nem akkor ovilált, vagy a mensije nem 3 nappal ezelőttre volt vàrható( emiatt is negatív a teszt), vagy hormonproblémái vannak.
Teht az ovu tuti?
Én a 6-osra válaszoltam.Minek írod le nekem most ezt mikor én is tudom mi vonatkozik a kérdezőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!