Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?
Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?
1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.
2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.
Minden ötletet szívesen fogadok.:)
Én is sokat gondolkodtam ezen a bejelntős dolgon, volt is időm rá, egy évet vártunk a pozitív tesztre.
Akkor meg elég nehezen tudtam összerakni hogy mikor még hogy menjek el venni valami kis ajándékot, amivel bejelnthetem úgy hogy ne vegye észre...
Végül a legközelebbi hipermarket én sikerült vennem egy "legjobb apa" feliratú tollat, beletettem kis dobozba a pozitív teszttel együtt.
Valahogy baba cuccot (ruhát, kiscipőt) ne mertem venni valahogy úgy babonából.
6 hetesen elvetéltem. A férjemnek van egy "Legjobb apa" feliratú tolla úgy, hogy az azóta kiderült problémákkal lehet, hogy soha nem is lesz apa.
Nem azt mondom, hogy ne csinálja az ember ezeket. Én is meg fogadtam, ha újra terhes leszek nem szeretném rettegéssel tölteni, élvezni szeretném minden pillanatát akkor is ha 6 hétig tart, akkor is ha 20 hétig, meg akkor is ha 40 hétig, mert kitudja lesz-e még rá alkalmam.
De ettől még tényleg túl kell látni a rózsaszín ködön, belül tudni kell, hogy az hogy valaki elkezd próbálkozni nem jelenti azt hogy pár hónap alatt terhes lesz, a pozitív teszt nem jelenti azt, hogy 9 hónap múlva gyereke lesz, ahogy egy jó ultrahang eredmény se jelenti azt, hogy holnap is minden rendben lesz. Remélni kell, de garantáltnak venni nemszabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!