Mikor jelentsem be szülőknek a terhességem?
Szerintem nem korai. Ez olyan dolog, ha ne adja isten baj lett volna azt is elmondtátok volna a szülőknek azt is elmondtátok volna....
De ha párod mondjuk a 12 hetes uh-t megszeretné várni, akkor az már csak két hét... azt már ki lehet bírni, de erre kérdezz rá. Vagy mondd meg neki annál tovább nem vársz.
Ezt nektek kell megbeszélni, addig meg javaslom valami jó kis csoportot ahol lehet beszélgetni. Az én terhességem 6. hetétől hoxán találtam fórumot júliusi babásokat. Azóta is jóban vagyunk minden nap beszélgetünk facebook zárt csopiban, még pocakos tali is volt. Sokat segít, mert sok dolgot nem lehet szülőkkel és barátokkal megbeszélni jobb olyanokkal akik egy cipőben járnak :) Nagyon hasznos, azóta 1-2 hós babáink vannak és éjjel nappal trécselés megy :) Megnyugtató dolog.
Kitartás és lassan biztos elmondjátok. Boldog babavárást :)
Nálunk is hasonló volt csak fordítva. Végül elmondtuk mert eüs anyukám gyanút fogott és akármilyen leletet meg tud nézni, így jobb volt, hogy én mondhatom el.
Elmondtad a párodnak, hogy ez neked ennyire nehéz? Mit mondott erre? Nem reagálod túl de nem vagyunk egyformák.
#1-es, idei júliusi? Az jó kis csoport :)
En anyunak elmondtam a legelején. A párom nem szol bele hogy mit beszélek meg vele.. Nem volt hivatalos meg ünnepélyes bejelentés. Anyukám nem ott lakik ahol mi es szinte csak telefonon tudunk sajnos beszélni. Tudta, h szeretnénk nagyon reg ota meg hogy miken mentünk at előtte.
A párom szüleinek kb. 7 hetesen mondtuk el. Nem lehetett eltitkolni, mert ünnepi vacsorán vtunk es nem akartam inni bort a vacsorához. Miután mar számonkértek a párom elmondta. :) Örültek. Mi elottük sem akartuk titkolni csak akkor anyosom szuletesnapja volt es nem akartuk osszevonni a dolgokat. Meg akartuk hagyni ezt a napot neki.. De amugy szinte ajandekszamba ment a bejelentés vegul. :) A többieknek (testvérem, távolabbi rokonok kb 12.heten mondtuk el)
Szerintem nem korai. Nekem jol esett h anyukám meg a párom anyukája orult neki es tamogattak lelkileg. (nagyon nehezen jott a baba es nagyon feltunk h nem marad velünk) a pasik ezt szerintem nem ertik, de valahogy neked kell meggyozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!