Mikor jelentsem be szülőknek a terhességem?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. Párom tudja, de ő még nem szeretné szétkürtölni a hírt senkinek. Én viszont már teljesen rosszul vagyok emiatt, hogy titkolóznom kell szülők előtt. Párom nem érti ezt meg, ő még várni akar. Ha egyedül közölném, összevesznénk. Így viszont teljesen kikészülök, hogy nem beszélhetek erről azokkal, akik ugyanolyan fontosak nekem mint ő. Tényleg korai ezt közölni, vagy én reagálom túl?2017. szept. 3. 17:47
11/11 anonim válasza:
Jelentsd be már, ha akarod. Nem hinném, hogy korai,ha te nem érzed annak. Te vagy terhes, a párodtól nem szép, hogy nem tartja tiszteletben a kérésed.
Én a pozitív teszt után felhívtam az anyukámat, a párom nem bánta. Az ő szüleihez átmentünk hamarosan, ott meg tudtuk oldani személyesen. Öt hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!