Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan jelentsem MAJD be a...

Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?

Figyelt kérdés

Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?

1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.

2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.

Minden ötletet szívesen fogadok.:)

2022. jún. 8. 22:30
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
13%
Tudtok ti egyáltalán magyar mondatot, kérdést értelmezni?
2022. jún. 9. 10:45
 32/53 anonim ***** válasza:
34%

“ mert bármi történhet, és utána nagyon kínos, zavarbaejtő, és reménytelen a magyarázkodás.”

Egy vetélésbe mégis mi a kínos és reménytelen, de komolyan?

2022. jún. 9. 10:52
 33/53 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nagyon szar lenne az egész családnak elmondani, hogy az a baba amire 9 hónapot vártunk elment.
2022. jún. 9. 11:15
 34/53 anonim ***** válasza:
84%

#32 mondjuk világgá kürtöli a pozitív teszt után a nő a terhességét. Kb. 4-5 héten lehet ekkor, majd 9 héten a dokinál kiderül, hogy üres a petezsák, vagy nem is volt.

Aztán világgá kürtöli ismét, hogy vaklárma?

Vagy találkozik ismerőssel a boltban mondjuk két hónap múlva, hogy "mutasd a hasad!"

És utána mindenki tudni fog a "babaprojektről", és meg is fogja kérdezni "hogy álltok?"

2022. jún. 9. 11:44
 35/53 anonim ***** válasza:
70%
Férjedet lepd meg egy" apa lettél" kaparósorsjeggyel,de ne mondjátok el senkinek a 12. Hétig.
2022. jún. 9. 11:47
 36/53 A kérdező kommentje:

Hogy őszinte legyek nagyon meglepett ez a rengeteg támadó hozzászólás, amit kaptam. Én nem pontoztam le senkit sem. Az hogy valaki elmondja a véleményét, azzal semmi gond nem lenne, nem vagyunk egyformák, de az amilyen minősítő stílusban tette némelyikőtök, na az gáz szerintem.

Igen, együtt készülünk, de nem gondolom, hogy attól ne lehetne meglepni egy aprósággal, azon kívül, hogy a kezébe nyújtom a tesztet. Én senki véleményét és hozzáállását nem szóltam le. Volt egy hozzászóló, akivel teljesen egyetértek. NORMÁLISAN kértem tippeket, ha valakinek azon kívül, hogy mondjam el nincs kreatív tippje, akkor minek jön ide fröcsögni, meg leszólni engem és a hozzáállásomat.

Ilyen anyáktól gyerekétől hogyan is lehetne elvárni a másokhoz való normális közeledést, mások tiszteletbe vételét.

Nagyon sajnálom azokat az anyákat, akiknek nem sikerült elsőre, de ez a borzasztó negativitás, amit sugároztok, rendesen rosszul éreztem magam a válaszaitoktól.

Mindenki elgondolkodhatna egy kicsit, úgy látom ebben a témakörben sem lehet nyugodt szívvel feltenni egy kérdést. Még egyszer kiemelném nem az eltérő véleménnyel van a bajom, hanem az "előadásmóddal".

További szép napot mindenkinek...

2022. jún. 9. 11:58
 37/53 A kérdező kommentje:
Bocsánat a néhol értelmetlen mondatokért, kifakadt belőlem a válaszok olvasása után.
2022. jún. 9. 12:00
 38/53 anonim ***** válasza:
96%
Elhiszem és egyetértek. Az ember néha már kérdezni sem mer az oldalon, mert kapja a támadást... szomorú. Ha nem tud vagy nem akar segíteni, minek támad? Nem muszáj válaszolni.
2022. jún. 9. 19:05
 39/53 anonim ***** válasza:
84%
Kedves Kérdező! Sajnos a terhességek 20% nem jut el a 12.hétig, mert ez a legrizikósabb időszak. Ezért mondták többen, hogy várj a nagy "happy" körítéssel. Mert ez az élet. Tudod milyen érzés pozitív teszt után egy kívánt terhesség esetén befeküdni terhességbefejező beavatkozásra? Ne is tudd meg soha. A lelki összeomlástól óvnád csak magad, ha nem minden alakul jól. Ezek a tragédiák az élet részei, csak nem akarunk erről tudomást venni. Mert azt gondoljuk: velem ez nem történhet meg. Egészen addig, míg meg nem történik.
2022. jún. 9. 20:40
 40/53 anonim ***** válasza:
79%
Attól a férjének szerezhet meglepetést ha szeretne. Ha ne adj isten rosszul sül el, kevésbé fájna meglepetés nélkül?!
2022. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!