Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?
Figyelt kérdés
Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?
1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.
2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.
Mondjuk eleve tudta, hogy késik.. Együtt vettünk tesztet.. Majd otthon kint várt amikor megcsinaltam.. Elmondtam, mutattam és atolelt stb..
Nem gondoltam, hogy egyedül kellett volna csinalnom és "meglepnem". Ha annyira nem érdekli, hogy azt se tudja mikor jön meg, vagy hogy veszel tesztet és izgulsz stb, akkor kár törni magad.
2022. jún. 8. 23:06
7/53 anonim válasza:
Ne haragudj, de mindegyik annyira fájdalmasan erőltetett. Persze ettől még bejöhet ez a kedves apukának, ezt neked kell tudni.
2022. jún. 8. 23:13
8/53 anonim válasza:
Kinek mi a gáz. Szerintem ez a közös tesztelgetés az irtó gáz
2022. jún. 8. 23:23
9/53 anonim válasza:
Tényleg gáz amiket irtál, meg a közös tesztelgetés is.
2022. jún. 8. 23:30
10/53 anonim válasza:
Teszteltem, boldogan kimentem a teszttel, hogy sikerült. Együtt örültünk. Ennyi. De az én férjem nem szereti a modoroskodást és én sem. Meg azért ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, nem hiszem hogy külön kitüntetés kell a bejelentéshez. A családnak és barátoknak is egyszerűen jelentettük be, mondtuk, hogy kisbabánk lesz. Mindenki nagyon örült így is. Persze lehet, hogy a te férjed szereti az ilyesmit. Akkor nézz körbe Instagramon meg Pinteresten. Azok tele vannak ilyen nyálas dolgokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!