Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan jelentsem MAJD be a...

Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?

Figyelt kérdés

Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?

1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.

2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.

Minden ötletet szívesen fogadok.:)

2022. jún. 8. 22:30
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
31%
Nézegetni a meg nem született gyerekhez készült "Apa leszel" polot....elég fájdalmas. Jobb lenne várni ezekkel az extrákkal 12 hetet.
2022. jún. 9. 20:56
 42/53 anonim ***** válasza:
31%
És 12 hét után mondja el a férjének ?
2022. jún. 9. 21:15
 43/53 anonim ***** válasza:
37%
Istenem de értetlen valakin😩. Annyit írtak, hogy ráér a csinnadratta amikor már sejthető en tényleg lesz belőle valami és utána nem kell még az előre megvett pólótól is megszabadulni pluszban. Ennyi. De aki nem akarja, nem érti.
2022. jún. 9. 21:25
 44/53 anonim ***** válasza:
72%
Az nem nagy csinnadratta, ha nem csak a pozitív tesztet mutogatja...bátyámnak anno kis cipőt vettek ajándékba. Én zoknit akartam, de végül anyukám kapott és bátyámék.
2022. jún. 9. 21:34
 45/53 anonim ***** válasza:
42%

Hányszor kell megkérni hogy hagyjátok már ezt abba????

Miért kell ezt ennyire erőltetni?? Ez már konkrétan b*nkóság amit csináltok, igenis rossz indulat amit műveltek! Légyszíves menjetek innen! MINDENKI aki nem egyszerűen a kérdésre felel!

Ez már undorító!

2022. jún. 9. 22:43
 46/53 A kérdező kommentje:

Elég undorító, ami itt folyik, de tényleg. Aki lenéző meg s többség számára tetsző választ ad, azt felpontozza a többi személy. Azt sz egy-két embert, aki pedig másképp gondolja az lepontozzátok, mert nektek nem tetszik?

Ez nem a Facebook, hogy tetszik-nem tetszik. Itt hasznos és nem hasznos válaszokról beszélünk. Attól, hogy Nektek nem tetszik, igenis SZÁMOMRA hasznosak a válaszok, mert a kérdésemre válaszolnak.

Attól, hogy 200-szor leírjátok a vetélés lehetőségét, én továbbra is tippeket keresek, nem a negativitást.

Aki nem tud tippet, aki csak bejelentette és kész, azt kérem ne írjon, mert csak feleslegesen gyűlnek a hozzászólások.

Igenis emlékezetessé akarom tenni, és azzá is fogom, senki véleménye nem érdekel. Ha ne talán tán elvetélnék, akkor újra meg fogom lepni, ha újra sikerül. Én ilyen vagyok, akinek nem tetszik az menjen máshová.

/Még jó, hogy az én válaszomat nem lehet lepontozni.../

2022. jún. 10. 08:14
 47/53 anonim ***** válasza:
37%
Mit vársz olyanoktól, akik szerint a vetélés “ kínos és zavarbaejtő”
2022. jún. 10. 08:46
 48/53 A kérdező kommentje:

47 teljesen igazad van...

Kíváncsi lennék kik írják ide a válaszokat.

Megpróbálják elvenni más örömét a saját bánatuk miatt, amit nem nézek le, mert ennél kevés borzalmasabb dolog van.

Én nem szeretném elveszíteni a játékosságot az életemből.

Édesanyám évekig próbálkozott, kezelést kapott, hogy lehessek, én mégsem így állok hozzá, hanem pozitívan. Elég lesz a rosszon rágódni, ha úgy alakul. Ha eleve így állnék neki sosem sikerülne...

A továbbiakban a haszontalan válaszokra nem szeretnék reagálni, a hasznos tippeket pedig nagyon köszönöm.❤️

2022. jún. 10. 08:54
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjemnek egyébként úgy jelentettem be, hogy 5+5 hetesen mentem el orvoshoz és kaptam uh képet (persze nem látszódik ezen semmi csak egy pont kb), ezt beletettem egy kis kártyafélébe és ráírtam hogy Szia apa! Elsőnek egy saját készítésű kártyát adtak neki, ami olyan, mint egy repülőjegy, jogy az utazás sajnos elmarad (mert vettük korábban és megbeszéltük, ha jön a baba, akkor max nem megyünk el).
2022. jún. 10. 09:16
 50/53 anonim ***** válasza:
67%
Én rögtön felhívtam a férjem, mikor a teszt pozitív lett. Nem bírtam 1 percet se várni, mert már régóta vártuk őt.
2022. jún. 10. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!