Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?
Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?
1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.
2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.
Minden ötletet szívesen fogadok.:)
Pontosan tudta, hogy mikor tesztelek, nagy vigyorral mentem ki a teszttel a kezemben.
Egy percig se tudtam volna előle titkolni nemhogy akár egy napig.
Ha eleve közös döntés alapján tudatosan indultok el a babaprojektben, akkor mi az oka annak, hogy felesleges körítés mellett akarod megmondani neki?
Ha tudatosan nem védekeztek, akkor úgyis ott lesz az esély minden hónapban, hogy sikerült. Normál esetben amúgy is ha nem jön meg, akkor a férjed arról is fog tudni. Ha még túlizgulós típusba tartozol, akkor meg ki is fogod idegelni azzal, hogy idő előtt elkezdesz tesztelni.
Mindig együtt teszteltünk mert tudta, hogy hol járok a ciklusban. Viszont egy hónapban az oltas miatt nem jött meg, dokihoz is mentem aki azt mondta, hogy kb 4-5 hét múlva lesz menstruació! Utólag kiderült, hogy az orvos látogatása után kb rögtön teherbe estem. Elkezdtem furán érezni magam rá 2 hétre kb ezért egy hajnalban teszteltem. Pozitív lett azonnal én sírtam, de a párom még aludt.
Akkor még iqost szívtam mert nagyon sokáig próbálkoztunk, egyszerűen nem tudtam letenni baba előtt , de ahogy megtudtam bedobtam egy dobozba és mellé a tesztet.
Épp Valentin nap volt, így azt mondtam arra egy kis ajándék miközben soha nem ünnepeltük.
Volt meglepetés. Csak átnyújtani volt erőm, utána csak sírtam. 😀🥰
Sokan elfelejtik, hogy a teszt, az csak egy gyorsteszt. Ami csupán a HCG-t mutatja ki a vizeletben. Gyakorlatilag a gyanút kelti fel a terhességre.
Sokáig próbálkozó barátnő mindig csak ennyit mondott: "pozitívat teszteltem". Ami pontosan ezt is jelenti, nem azt, hogy terhes. A terhesség tényét az orvos állapítja meg.
Ezért is van az, hogy sok nő a 12. hétig nem is közli senkivel, mert bármi történhet, és utána nagyon kínos, zavarbaejtő, és reménytelen a magyarázkodás.
Nem értek egyet a most divatos "nembejelentő" bulival sem. Láttam videókat, és rendkívül kínos, hogy minden esetben voltak személyek, akik egyáltalán nem örültek a hírnek, mondjuk fiú lett, és ők lányt akartak. Komolyan, ki a fene akar erre emlékezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!