Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan jelentsem MAJD be a...

Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?

Figyelt kérdés

Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?

1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.

2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.

Minden ötletet szívesen fogadok.:)

2022. jún. 8. 22:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
22%
20asnak teljesen igaza van. Ilyen alapon babát sem kellene vállalni, hisz mi van, ha történik vele valami? Szüléskor is történhet baj, sőt, nem csak a picivel... az ember lehetnének pozitívabbak...
2022. jún. 9. 07:44
 22/53 anonim ***** válasza:
97%
Mivel együtt terveztük, együtt izgultunk a tesztnél is. De utána vettem neki egy képeslapot, amibe beleírtam a gondolataimat. Mai napig megvan.😊
2022. jún. 9. 08:08
 23/53 anonim ***** válasza:
83%
20as és 21es, .... ..... ..... nyugodtan képzeljetek a pontok helyére bármi kedvetekre valót. Bocsássatok meg, hogy le mertem írni a saját tapasztalatomat, és hogy miért érdemesebb akkor már legalább az ultrahangot megvárni ha nagy csinnadrattával akarod bejelenteni a terhességed. Hogy ne például egy üres petezsákra csináltasson valaki apa leszel pólót. Rossz dolgok ide vagy oda, a terhesség ténye akkor számít megerősítettnek, ha már látják az ultrahangon az élő embriót, méhen belül. Ha valakinek ez elveszi a kedvét, akkor pontosan akkora álomvilágban élt, mint én. Ha köcsög akartam volna lenni,akkor azt mondtam volna, hogy egy pisis tesztet lobogtatni aztán nagyon romantikus gesztus, akármilyen is a körítés. De ellenben csak jót akartam.
2022. jún. 9. 08:29
 24/53 anonim ***** válasza:
98%

Pontosan tudta, hogy mikor tesztelek, nagy vigyorral mentem ki a teszttel a kezemben.

Egy percig se tudtam volna előle titkolni nemhogy akár egy napig.

2022. jún. 9. 08:32
 25/53 anonim ***** válasza:
89%

Ha eleve közös döntés alapján tudatosan indultok el a babaprojektben, akkor mi az oka annak, hogy felesleges körítés mellett akarod megmondani neki?

Ha tudatosan nem védekeztek, akkor úgyis ott lesz az esély minden hónapban, hogy sikerült. Normál esetben amúgy is ha nem jön meg, akkor a férjed arról is fog tudni. Ha még túlizgulós típusba tartozol, akkor meg ki is fogod idegelni azzal, hogy idő előtt elkezdesz tesztelni.

2022. jún. 9. 08:35
 26/53 anonim ***** válasza:
89%
Aki azt írja, nem érdemes nagy felhajtást csinálni, az nem rosszindulatból írja. Hogy 4 terhességgből 1 vetéléssel végződik, az tény. A nyugat európai országokban nincs is terhességmegállapítás a 12.hét előtt. Nem kell rajta stresszelni, mindig a legjobbakban kell bízni, de ezek akkor is tények, szépíteni sem kell. Ettől még be lehet jelenteni valami jópofa módon, ha valakinek ez így esik jól. Sokfélék vagyunk, ismerek olyat, aki a pozitív teszt után másnap elbúcsúzott a kollégáktól és táppénzre ment, meg olyat is, aki a 12.heti UHig az anyjának se mondta el.
2022. jún. 9. 08:39
 27/53 anonim ***** válasza:
78%

Mindig együtt teszteltünk mert tudta, hogy hol járok a ciklusban. Viszont egy hónapban az oltas miatt nem jött meg, dokihoz is mentem aki azt mondta, hogy kb 4-5 hét múlva lesz menstruació! Utólag kiderült, hogy az orvos látogatása után kb rögtön teherbe estem. Elkezdtem furán érezni magam rá 2 hétre kb ezért egy hajnalban teszteltem. Pozitív lett azonnal én sírtam, de a párom még aludt.

Akkor még iqost szívtam mert nagyon sokáig próbálkoztunk, egyszerűen nem tudtam letenni baba előtt , de ahogy megtudtam bedobtam egy dobozba és mellé a tesztet.

Épp Valentin nap volt, így azt mondtam arra egy kis ajándék miközben soha nem ünnepeltük.

Volt meglepetés. Csak átnyújtani volt erőm, utána csak sírtam. 😀🥰

2022. jún. 9. 09:16
 28/53 anonim ***** válasza:
84%
En is igy indultam neki az elso honapnak.. majd itt jarunk 9 honap elteltevel es meg sehol semmi. Erdemes akkor gondolkodni rajta ha mar pozitiv
2022. jún. 9. 10:31
 29/53 anonim ***** válasza:
86%

Sokan elfelejtik, hogy a teszt, az csak egy gyorsteszt. Ami csupán a HCG-t mutatja ki a vizeletben. Gyakorlatilag a gyanút kelti fel a terhességre.

Sokáig próbálkozó barátnő mindig csak ennyit mondott: "pozitívat teszteltem". Ami pontosan ezt is jelenti, nem azt, hogy terhes. A terhesség tényét az orvos állapítja meg.

Ezért is van az, hogy sok nő a 12. hétig nem is közli senkivel, mert bármi történhet, és utána nagyon kínos, zavarbaejtő, és reménytelen a magyarázkodás.

Nem értek egyet a most divatos "nembejelentő" bulival sem. Láttam videókat, és rendkívül kínos, hogy minden esetben voltak személyek, akik egyáltalán nem örültek a hírnek, mondjuk fiú lett, és ők lányt akartak. Komolyan, ki a fene akar erre emlékezni?

2022. jún. 9. 10:35
 30/53 anonim ***** válasza:
64%
Rokonsagba most az egyik lany azt kerte hogy a babavaro bulira mindenki olyan szinu ruhaba menjen amilyen nemu babara tippel. Szerintem ez akkora faszsag.. mar csak azert is mert nem olyan szinu ruhat fognak huzni amire tippelnek hanem amilyen nemut szeretnenek legalabb is a kozeli csaladtagok.
2022. jún. 9. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!