Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan jelentsem MAJD be a...

Hogyan jelentsem MAJD be a terhességet a férjemnek?

Figyelt kérdés

Hamarosan bele fogunk a babaprojektbe. Már azon gondolkodom, hogyan jelentsem majd be? Ki hogyan jelentette be a pártjának/ kinek hogyan jelentették be?

1. Valami pólóra gondoltam "Apa leszek" típusú felirattal, azt kapná és onnan tudná meg, majd megmutatnám a tesztet.

2. Bébiételt adnék neki, mondván, hogy kóstoljuk meg, mert meg kell találnunk a legfinomabbat, majd utána mutatnám meg a tesztet.

Minden ötletet szívesen fogadok.:)

2022. jún. 8. 22:30
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok. Ez a bébi ételes meg valami émelyítően rémes 😂🤣. Na erre tuti ledobná az agya a láncot.
2022. jún. 8. 23:35
 12/53 anonim ***** válasza:
94%

Könnyes szemmel megmutattam neki a pozitív tesztet, nagyon boldogok voltunk. Aztán egy hét múlva megszakadt a terhesség. Kár lett volna ennél jobban túllihegni, így is kivoltunk 😥

Következő alkalommal már csak annyit mondtam, hogy megint terhes vagyok. Aztán az első 3 hónapot végig izgultam 🤷‍♀️

Saját tapasztalataimból kiindulva én nem javasolnék nagyon kacifántos bejelentést. Ha vársz az első uh-ig, amikor már van szívhang, akkor azt levideózhatod és átadhatod pendrive-on.

2022. jún. 8. 23:37
 13/53 anonim ***** válasza:
84%
#12 jól érvel. Nekünk is megszakadt az első terhesség. A másodiknál én is azt mondtam, hogy ismét terhes vagyok és együtt reménykedtünk, majd a 12. hetes ultrahangra együtt mentünk be.
2022. jún. 8. 23:41
 14/53 anonim ***** válasza:
95%
Kis babazoknit akartam adni meglepinek, de aztán végül pont itthon volt, egyedül csináltam meg, csak az eredményt nézte meg.
2022. jún. 8. 23:48
 15/53 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk igy: Életem párja! Mátol kezdve kimélheted magad. Nincsenek kötelezö esti gyakorlatok, csak akkor kell ha mindketten kivánjuk:-))))
2022. jún. 9. 00:08
 16/53 anonim ***** válasza:
88%
Én is elterveztem mindenfele kreativat, aztan a munkahelyi wcben csinaltam tesztet es onnan hivtam h figyeljelmar terhes vagyok!!
2022. jún. 9. 00:26
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Manapság lehet venni ehhez kaparósorsjegyet.
2022. jún. 9. 05:55
 18/53 anonim ***** válasza:
90%
Az elején még voltak ilyen romantikus elképzeléseim, aztán amikor utoljára mentünk neki a lombiknak már elmúlt minden, csak menetrendszerűen mentem tesztelni és utána nézegettük fejvakarva, hogy most ez tényleg két csík...? De még a dokinál sem tudtam ujjongani, illetve ő is óva intett a túlzott beleéléstől, hiszen innen még messze nem biztos, hogy baba is lesz. Most a 37. hét végén vagyok, már bepótoltuk az örömködést, nem hiányzik, hogy elmaradt a nagy bejelentés. Inkább így legyen, minthogy könnyes összeborulás után pofára essünk...
2022. jún. 9. 06:41
 19/53 anonim ***** válasza:
86%
Aztán jön majd, hogy milyen legyen a baba neme buli? 😅
2022. jún. 9. 07:05
 20/53 anonim ***** válasza:
37%

Ez most komoly?? Azért mert történnek rossz dolgok is másnak is előre el kell venni mindentől a kedvét????

És mi a baj azzal hogy valaki szeretne belevinni egy kis ötletes, kedves gesztust????

BÁRMIKOR bármi történhet de nem lehet úgy élni hogy folyton ezen stresszelünk és emiatt inkább nem élünk meg semmit!!

A kérdező ötletekre volt kíváncsi, ha nektek nincs, vagy nem vagytok ilyen típus aki szívesen csinálna ilyesmit akkor nem kell ám "válaszolni", ha nem válaszoltok!! JESSZUS....

Egyébként, kedves kérdező...

Például csinálhatsz egy képet nem tudom láttál e már olyan gémkapcsosat

[link]

De gémkapocs helyett kitalálhatsz valami más tárgyat esetleg, vagy szívben szívet rajzolhatsz.

Vagy ráírhatod a pocakodra hogy Loading... :)

Vagy süss egy szerencsesütit.

Ha szeret olvasni az aktuális könyvébe kicserélheted a könyvjelzőjét, valami jópofa rávezető feliratra.

Meg vannak jópofa videók a neten, de arra most nem találtam rá amit én láttam 😅

2022. jún. 9. 07:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!