Felelőtlen lenne 19 évesen gyereket vállalni?
Nagyon szeretnék egy picit de anyukám mindig mondta hogy onnantol ahonnan gyereket vállal valaki az életének "vége"
Nos én itthonról dolgozom,van keresetem,a páromnak is van munkája,és szeretnénk családot alapítani.
Szerintetek ez még korai lenne?
59, 61
Elődfordul. :) De a másik véglet is. Inkább várjon még 2 évet, semmint hogy benne legyen 50 évig egy xar házasságban, vagy épp vízbe fojtsa a gyerekeit. :)
Viszont az is előfordul mostanában elég gyakran, hogy 25-30 évesen jönnek össze vagy afölött és pár év, 1-2 gyerek után szétmennek, erre nincs garancia
Nem kevés ilyen párt ismerek
64
Tök mindegy, hogy ritka. A gyilkosság a nagyobbik rossz. Ma is megtörténik. De az az anya lehet öngyilkos is, vagy még rosszabb, a saját xar frusztrációját a gyerekén töltheti majd ki, és az lesz majd öngyilkos. Vagy egyszer majd tovább adja a példát és ő is egy elcseszett toxikus szülő lesz.
Ezek a mindennapok. Rengeteg olyan kortársam van, ahol az anya rémálma lett a saját gyerekének. Az én anyám 19 évesen szült. Annyira belebolondult a “fiatalsága elvesztésébe” hogy apám elhagyta, mert nem bírta elviselni a szemét természetét. Én és a testvérem pedig mióta elköltöztünk nem beszélünk vele.
Én 19 évesen szültem, 18 évesen estem teherbe. Mindennek több, mint 30 éve. Még annak a világban is korainak tartottam.
Férjhez mentem, mert el akartam kerülni otthonról. Szültem egy gyereket, majd a gyerek két éves korában elhagyott a férjem. Mehettem haza a kisfiammal együtt. 31 éves koromig otthon éltem. Azóta megoldottuk az életünket, én is és a gyerekem is, de nem volt könnyű kezdés. Én is várhattam volna. Nem azért mondom, mert nem szeretem az anyaságot, hisz nekem van a legszuperebb fiam, hanem mert talán jobban alakult volna az életünk ha várok és nem házasodok, szülök gyerek fejjel.
52/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!