Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felelőtlen lenne 19 évesen...

Felelőtlen lenne 19 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy picit de anyukám mindig mondta hogy onnantol ahonnan gyereket vállal valaki az életének "vége"

Nos én itthonról dolgozom,van keresetem,a páromnak is van munkája,és szeretnénk családot alapítani.

Szerintetek ez még korai lenne?

2022. máj. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
81%

Olyan területen vagyok, ahol a fizetés is rendszeresen emelkedik, és bár nem olyan biztos, mint a halál, de azért igen valószínű, hogy a következő 40 évben is piacképes lesz.

Senki nem mondta, hogy kevesebb pénzből nem lehet szépen élni, de azért a kiegyensúlyozott embereket nem a kuporgatás jellemzi, a kérdezőnek meg bőven van ideje stabil (nem elit) egzisztenciát teremteni.

Hidegen hagy, hogy mikor, mire szültél gyereket, de olyat írni, hogy "jobb nem lesz, csak rosszabb" ostobaság. Kérdezted, hogy miért lettél lepontozva, ismétlem, ezért.

2022. jún. 1. 15:43
 52/70 anonim ***** válasza:
5%

Mondjuk egyáltalán nem értek egyet a véleményeddel

És attól mert otthon dolgozik a kérdező, és albérletben élnek, még nem biztos hogy anyagi gondjaik vannak

Ja és egyáltalán nem biztos hogy diplomák hegyére vágyik, lehet hogy neki a család a fontosabb

2022. jún. 1. 15:50
 53/70 anonim ***** válasza:
89%

51, Én értem hogy miről írsz, de nem lehet hogy ő meg úgy értette, hogy egyre rosszabb lesz, hogy a gyerek körül lesz egyre több a kiadás?

Kötve hiszem, hogy egy 19 éves lány olyan munkakörben dolgozik, ahol egyre több lesz a fizetés. Valószínűleg valami otthonról végezhető internetes munkát végez.

2022. jún. 1. 15:50
 54/70 anonim ***** válasza:
94%

"Csak tudod látok a szüleim generációjában (sőt, a mienkben is) egy csomó anyukát, aki elment 18-19 évesen szülni, mert jajj baázzunk és egyrészt xar anyák lettek (mert ők is még gyerekek voltak inkább agyban mint felnőttek), másrészt totál zakkant 40-50-esek lettek belőlük, akik folyamatosan a fiatalságukat siratják."

Dettó ugyanezt láttam

2022. jún. 1. 18:23
 55/70 anonim ***** válasza:
92%
34 éves vagyok. Anyáink is ilyen korban szültek, mint a kérdező. Köszönjük a sok éves terápiát.. Ennyit fűznék hozzá.
2022. jún. 1. 18:30
 56/70 anonim ***** válasza:
93%
19 évesen szülő anyámat a mai napig hallgatom, hogy hol bas*ta el az életét a fiatalon szüléssel, hogy mégegyszer nem döntene így. Persze ezeket csak nekem mondja, a 25 évesen szült gyerekére már megérett, ott arany kapcsolatot ápol, mint legjobb anyuci. Én meg kaptam a sok xart, egy agyilag gyerek gyerekeként.
2022. jún. 1. 21:09
 57/70 anonim ***** válasza:
92%
Tegye fel a kezét, akinek együtt maradtak a szülei azok közül, akik ilyen korán vállaltak gyereket.
2022. jún. 1. 21:21
 58/70 anonim ***** válasza:
91%
Jól elvagyunk a kérdező nélkül:)
2022. jún. 1. 21:26
 59/70 anonim ***** válasza:

Én szüleim is együtt vannak, 19 évesen szült anyukám, 30 éves házasok, és a férjem szülei is együtt vannak, 32 éves házasok

Mindkét helyen boldog házasságban élnek a mai napig is....

2022. jún. 1. 21:56
 60/70 anonim ***** válasza:
93%
Hova sietsz 19 évesen? Előbb éljél egy kicsit, dolgozz, gyűjts élettapasztalatot, hogy legyen mit átadnod. Semmiről nem késel le. Én is nagyon önálló voltam és hamar komolyodtam meg, de eszembe nem jutott volna 19 évesen ilyesmi, hiszen annyi jó dolog van az életben, amire gyerek mellett már nem jut idő. Nem jó akkor szomorkodni, mikor már megszületik, hogy kimaradt ezekből. (és nem bulizásra gondolok, hanem sok minden másra)
2022. jún. 1. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!