Felelőtlen lenne 19 évesen gyereket vállalni?
Nagyon szeretnék egy picit de anyukám mindig mondta hogy onnantol ahonnan gyereket vállal valaki az életének "vége"
Nos én itthonról dolgozom,van keresetem,a páromnak is van munkája,és szeretnénk családot alapítani.
Szerintetek ez még korai lenne?
Szerintem várjatok még 2-3 évet, akkor is bőven rá fogtok érni, 22-23 évesen is (de sokan 30-35 évesen válnak szülővé).
Addig meg élvezzétek ki az életet, gyűjtsetek pénzt, utazatok stb.
Nem gondolom, hogy 19 évesen szült nők 90%-a ne bánta volna meg néha azt, hogy túl fiatalon szült.
Oké, van házatok. Oké, dolgoztok. Oké, 6 éve együtt vagytok.
De basszus, akkor is csak 19 vagy. Élettapasztalat? Semmi. Talán kicsit még dorbézoljatok, lássatok világot, ismerjetek meg új embereket. 2-3 év múlva beszéljétek újra.
Igen
Nincs az a körülmény, ami ideális ma 19 évesen a gyerekvállalashoz.
Egyszerűen a szülők nem ebben a szellemben nevelik a gyerekeiket..
Ha minden adott, Akkor nem okoz gondot csak 2-3 évet várni..
Az is általában korai, de nem mindenkinek..
Én egyetemről költöztem össze a férjemmel, gyerekeim apjával.. nem a levegőbe beszélek..
Sok boldogságot!
"Ha akarjátok a babát és még vannak hozzá az anyagi körülmények, azaz a párod dolgozik, akkor miért ne? "
Mondjuk azért, mert ahhoz nincs meg az anyagi körülménye, hogy akkor is el tudja tartani a gyereket, ha valamiért egyedül marad vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!