Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felelőtlen lenne 19 évesen...

Felelőtlen lenne 19 évesen gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy picit de anyukám mindig mondta hogy onnantol ahonnan gyereket vállal valaki az életének "vége"

Nos én itthonról dolgozom,van keresetem,a páromnak is van munkája,és szeretnénk családot alapítani.

Szerintetek ez még korai lenne?

2022. máj. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon. Fontos, hogy legyen az embernek èlettapasztalata, mire gyereket vàllal.
2022. máj. 31. 19:52
 2/70 anonim ***** válasza:
93%
Az "itthon" saját ingatlant jelent vagy a szüleidét? Mert ha van saját, akkor oké, de a gyerekszobába szülni elég gáz.
2022. máj. 31. 19:52
 3/70 anonim ***** válasza:
47%
Ebbe a bizonytalanságba gyereket? Amikor lakást se lehet szerezni két kiemelkedő fizuból se (nettó 500 felett), lehet holnap már a duplájába fog kerülni a kenyér, a családi pótlékból a pelenkára se futja és lehet, hogy hamarosan menekülni kell a háború miatt.
2022. máj. 31. 19:55
 4/70 A kérdező kommentje:
Szia,saját :)
2022. máj. 31. 19:56
 5/70 anonim ***** válasza:
90%

Hol laktok? Alberlet vagy sajat haz? Anyagilag hogyan álltok?

Pároddal mióta vagytok együtt? O is ennyire szeretne gyereket vagy csak benned ilyen erős ez a vágy?

Amennyiben a kettotok keresete megfelelő és tudtok felretenni is, és a párod is ennyire szeretne, akkor szerintem belevághattok.

De az tény hogy az életed meg fog változni. Felelős leszel egy eletert, mindig a gyerek lesz az első akkor is ha a barátaiddal szeretnél kikapcsolódni.

(Nem arról van szó hogy innentől nem lehet életed a gyereken kívül, de tervezés és segítségre lesz szükséged) szüleid besegitenenek? A párodnak mi a nézete a család fogalmáról?

Beszéljétek át, hogy biztos egy lapon legyetek és ne érjen meglepetés amikor a baba megerkezett.

2022. máj. 31. 19:58
 6/70 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon, előbb minimum 365 napot le kell dolgoznod ha szeretnél gyes,gyed stb. Aztán pár évet baba nélkül kéne együtt lennetek,hogy tényleg jo-e a kapcsolat. Gyerek szuletese után sok mindenről le kell mondani.
2022. máj. 31. 19:59
 7/70 anonim ***** válasza:
71%
Ha adottak a feltételek (stabil anyagi és érzelmi háttér), akkor nem gáz :)
2022. máj. 31. 19:59
 8/70 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azokkal amiket írtatok.

5.valaszolónak:

Albérletben lakunk

Anyagilag jól állunk,párommal augusztusban lesz 6 éve hogy együtt vagyunk

A párom is szeretné a gyereket persze

2022. máj. 31. 20:03
 9/70 anonim ***** válasza:
20%

5. Vagyok

Akkor szerintem vagjatok bele. Igazából otthon is tudsz dolgozni ha ugy alakul hogy kell a pénz.

És az sem biztos hogy egyből osszejon.

2022. máj. 31. 20:07
 10/70 anonim ***** válasza:
86%
mai világban sajna még 25 évesen is..először dolgozz 1 kicsit mert utána 100x nehezebb lesz minden..
2022. máj. 31. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!