Felelőtlen lenne 19 évesen gyereket vállalni?
Nagyon szeretnék egy picit de anyukám mindig mondta hogy onnantol ahonnan gyereket vállal valaki az életének "vége"
Nos én itthonról dolgozom,van keresetem,a páromnak is van munkája,és szeretnénk családot alapítani.
Szerintetek ez még korai lenne?
Hol laktok? Alberlet vagy sajat haz? Anyagilag hogyan álltok?
Pároddal mióta vagytok együtt? O is ennyire szeretne gyereket vagy csak benned ilyen erős ez a vágy?
Amennyiben a kettotok keresete megfelelő és tudtok felretenni is, és a párod is ennyire szeretne, akkor szerintem belevághattok.
De az tény hogy az életed meg fog változni. Felelős leszel egy eletert, mindig a gyerek lesz az első akkor is ha a barátaiddal szeretnél kikapcsolódni.
(Nem arról van szó hogy innentől nem lehet életed a gyereken kívül, de tervezés és segítségre lesz szükséged) szüleid besegitenenek? A párodnak mi a nézete a család fogalmáról?
Beszéljétek át, hogy biztos egy lapon legyetek és ne érjen meglepetés amikor a baba megerkezett.
Tisztában vagyok azokkal amiket írtatok.
5.valaszolónak:
Albérletben lakunk
Anyagilag jól állunk,párommal augusztusban lesz 6 éve hogy együtt vagyunk
A párom is szeretné a gyereket persze
5. Vagyok
Akkor szerintem vagjatok bele. Igazából otthon is tudsz dolgozni ha ugy alakul hogy kell a pénz.
És az sem biztos hogy egyből osszejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!