Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
 971/982 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez ma a 4.Dpo-m és a fertility friend szerint jövő hét vasárnapra nem várom :) apró hasszurkákat érzek vagy be képzelek nem tudom :) jó babavárást mindenkinek! Esetleg ha valaki alkalmazza a hőmérős módszert, szívesen megnézném a görbét :) nekem ez az első hőmérő módszer üdv.: SK
2023. okt. 11. 11:12
 972/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Én is a jővőhét Vasárnapra nem várom.

6 dpo

2023. okt. 13. 17:22
 973/982 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolsó! :) én is jövőhét vasárnapra nem várom! Drukkolok! A többieknek meg akinek sikerült gratulálok! :) S.K.
2023. okt. 13. 17:34
 974/982 anonim ***** válasza:

Boldog Új Évet mindenkinek! :)

Beni elmúlt 8 hónapos, mászik, ül, feláll.. de még foga egy db sincs 🤣 Éjszaka 2-3 óránként cicit követel, szóval egy darabig még nem lesz alvás. Kb 1-2 hét volt annó, hogy jól aludt éjjel. De hát ez van, ezt a részét is szeretni kell 😃😃

Anna milyen a bölcsi Elinának? :) Mindenki jól van?

Niki

2024. jan. 9. 14:20
 975/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is nagyon boldog új évet kívánok!

Niki!

Milyen ügyes nagyfiú Beni :) Ezek szerint Ő is korán csinál mindent. Nem baj, hogy nincs még foga. Azt mondják, hogy minél később jön annál tovább lesz egészséges a fog.

Elina nem kezdte meg végül a bölcsit. Nem vertük nagy dobra, de úgy terveztük, hogy szeretnénk még egy babát. Össze is jött, de sajnos nem maradt velünk. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy Elina szeptembertől 2,5 évesen óvodába megy. :)

Anna

2024. jan. 12. 23:13
 976/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

A régiek közül lehetek valószínűleg, mivel megválaszoltjaim között élő újra a kérdés, de nem találtam meg mit írtam. Mondjuk ennyi válasz között nem is csoda szerintem :)

Én is Boldog Új évet kívánok mindenkinek ! :)

Mi is szeretnénk még egy babát.. olyan jó lenne, ha még idén meg is születne, bár már elég kevés rá az esély.

2024. jan. 15. 11:09
 977/982 anonim ***** válasza:

976-os, igen, mi a kezdeti csapatból valók vagyunk. :)

Miért ne lehetne még esély idén babára, még van egy kis időtök. Hajrá :)

Anna

2024. jan. 15. 21:03
 978/982 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnénk neki, hogy ne legyen akkora nagy a korkülönbség! :)

Neked is drukolok!

2024. jan. 16. 00:17
 979/982 anonim ***** válasza:

Oh sajnálom Anna :( Terveztek most is még babát? Mi is szeretnénk majd még 1 babát, de nem mostanában. Kíváncsi leszek hogy a második felvonás is olyan döcögős lesz-e mint az első 😅 A pajzsmirigyemmel gondok vannak, TSH-m 50 felett volt legutóbb úgyhogy izgi lesz 😅

Niki

2024. jan. 23. 21:16
 980/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kezdeti csoportból van itt még valaki? Nálunk azóta született még egy baba. Elina okos, brutálisan eleven, márciusban 3 éves lesz.

2024.09.19-én született 4250 grammal Lackó.

Eszméletlenül jó kisbaba.

Ha van itt még valaki meséljetek! Hogy vannak a gyerekek?

Anna

jan. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!