Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Eszti, igen ilyenkor nehéz nem rákoncentrálni. Én is próbálom úgy felfogni, hogy nem gond ha nem sikerül egyből. Bár május elején lesz a szülinapom, a legjobb ajándék lenne.
Nekem le van töltve a Flo nevü applikáció, és ha oda mindig beírod hogy mikor van a mensi, akkor megmutatja a telmelékeny napokat, és külön kiemeli az ovuláció napját is.
Köszönjük lányok a bíztatást :)
Viki
Viki az tényleg a legjobb születésnapi ajándék lehetne ☺️
Én a "Naptáram" nevű appot használom, hasonlóan működik.
Csak azért szeretnék ovu tesztet mert egyik közeli ismerősömnek most kiderült, hogy azért nem jön össze a baba mert nincs ovulációja. Nem szeretnék feleslegesen hónapokat csúszni, ha kiderülne, hogy esetleg nekem sincs 😅
Eszti
Eszti, igen én is nagyon örülnék neki.
Végülis jogos akkor, valószínüleg tényleg jó ötlet venni ovu teszteket, az mégiscsak pontosabb mint az applikáció.
Egyébként mennyi idős vagy ha szabad kérdezni?
Én most leszek 27.
Viki
Akkor még teljesen jó korban vagy ☺
Nem tudom te hogy vagy vele, vagy hogy szokott e ilyen lenni, de amikor én valamire nagyon vágyom, akkor sokszor álmodom éjszaka azzal. Nekem mostmár harmadjára volt, hogy azt álmodtam hogy pozitívat teszteltem. 🙈😄
Ráadásul most a legutóbbi az annyira élethűnek tűnt, hogy mikor felkelteltem akkor is kellett 1-2 perc mire rájöttem, hogy csak álmodom.
Most meg tegnap este óta a hasam is görcsöl kicsit, olyan mint amikor meg fog jönni, de remélem, hogy nem fog 😏 bár még elvileg addig van egy hét
Sziasztok! 😊
Helyzetjelentés:
39 hetesek vagyunk, ami annyira hihetetlen számomra, hogy már lassan itt a vége a terhességnek 😳
Hetek óta jósló fájások vannak, de még a baba bent 😊 Kíváncsi vagyok mikor indul meg kifelé 😃 Az éjszakák elég nehezek már, nappal semmi gondom nincs, de hát ilyen ez a vége fele 😊 Alig várom, hogy láthassam végre a kicsi fiam 😍
Niki
Sziasztok!
Niki, azért akkor se feledkezz meg rólunk ha megszületett a kicsi.
Majd mesélj a szülésről és az első időszakról. :)
Anna
Sziasztok!
Niki, pont pár napja gondoltam rád, hogy vajon megszületett e már a babád 😊
Gyors szülést kívánok 😊
Viki
Mindenképp fogok írni ha megszületett🥰
Egyelőre még jól érzi magát bent úgy néz ki 😂
Niki
Hát ahogy leírtam az előző sorokat, hogy nem akar kijönni még, kb rá 10 percre el is pukkant a magzatvíz 🤣😵💫
Mit ne mondjak életem legfájdalmasabb élményét élhettem át, pont a kitolásnál állapították meg, hogy nem jó helyzetben van, így császár lett.
Bárcsak elérhető lett volna az epidurál, de sajnos nem. Így viszont tutifix hogy többet ezt így nem csinálom végig 😃 De a lényeg, megszületett kisfiunk Benjamin 4150 grammal és 59 centivel 😵💫🩵 39 hét 2 napra 😊 Alig várom hogy mehessünk haza🥲
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!