Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Anna,
Sajnos ez a hónap nem sikerült de várom a következőt!
El sem hiszem mi történt azóta.. feltettem a ki mikorra várja 2022 c. Kérdést és lettünk páran alatta , kedves és bátorító emberek vesznek körül így nem olyan nehéz kibírni!
Nagyon hálás vagyok hogy megtaláltam ezt a kérdést mert enélkül mi sem találtunk volna egymásra a csajokkal!!
😊😊
Remélem mindenki boldog és amennyiben másnak is sokat jelentett ez a csoport ( és rá érnek persze ) , válaszolni fognak !
😊😊
Enikő
Sziasztok!
Bocsánat, hogy idepofátlankodok..
Kinek mennyi idő alatt jött össze a baba?
Elég rég óta próbálkozunk, áprilisban volt egy kémiai terhességem. Most vagyok 6dpon.. nagyon izgulok
912
Nekunk két év volt két vetéléssel.
Drukkolok nektek!
Anna
Nekünk is 2 év volt pajzsmirigy alulműködéssel. 1 év után derült ki, azután újabb 1 év kellett. Még nem született meg, de már ez is csoda, hogy pocakban van🥰 18 hetesek vagyunk
Niki
Kis helyzetjelentés :)
20 hetesek vagyunk, megvolt a második genetikai is, minden rendben van❤️ Az úrfi már simán felébreszt éjszaka a rugdalásával, ha nem tetszik neki az alvó pozícióm🤣 De imádom minden mozdulatát már most🥹❤️
Az ultrahangon csináltak pár képet is, bár eléggé takarta a kis arcát, meg még elég soványka, azért kivehető. Izgatottan nézünk elébe a második félidőnek🤩
Niki
Sziasztok!
Jajjj Niki csodásak a képek. ❤️A jobb alsó sarokban lévő képen mintha egy kis gödröcske lenne az állán.
Ahhhh nagyon cuki! 🥰
Még van bőven ideje husisodni, de az sem baj ha nem lesz annyira husikás. Úgy is gyönyörű lesz. 🥰
Anna
Ne is mondd Anna teljesen kivagyok🫠 Annyira édes kis manó nem tudom hogy fogok betelni vele🤣🥰🥰❤️❤️
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!