Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
 871/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nemtudom emlékeztek-e rám Réka vagyok😊 Anna először is gratulálok neked! Iza , te hogy vagy? Kicsit eltűntem mert zajlott nálunk is az élet. A pozitiv tesztjeim tényleg azok voltak, de sajnos nem maradt velem a picur , elvetéltem.. Most viszont,amikor az ember nem számítana rá képzeljétek pont ma délután teszteltem egy pozit! Nagyon megörültem bár kicsit félek is! Reménykedem hogy most minden jó lesz! Többiek ti hogy vagytok? A csoporttal mi van egyébként? Működik még?

Réka

2021. aug. 10. 20:57
 872/982 anonim ***** válasza:
100%

Szia Réka! Nagyon örülök neked! Ne aggódj, most biztos minden rendben lesz. Mikor mész orvoshoz?

Iza, tényleg sokat gondolok radt. Remélem jól vagy.

Anna

2021. aug. 13. 07:42
 873/982 anonim ***** válasza:
100%

Szia Anna! Sajnos a legelső időpont November 12.-én lenne , úgyhogy most épp másik orvost keresek. Megszeretném várni a 8.hetet és úgy menni. Veled minden rendben van?

Réka

2021. aug. 13. 07:48
 874/982 anonim ***** válasza:
100%

Azt leszámítva, hogy gyakorlatilag folyamatosan hányingerem van jól vagyok. Semmit nem kívánok, semmi nem esik jól.

Huu a november 12 az elég soká van. Nekem szeptember 21-re adtak időpontot 12.heti UH-ra. Addig nem is kell menjek. Nekem ez is olyan furi egy veszélyeztetett terhességnél. Orvost váltottam, az előző orvosomnál mindig 2-3 hetente kellett menjek. Lehet rossz döntést hoztam... Anna

2021. aug. 13. 07:54
 875/982 anonim ***** válasza:
100%

Ohh képzeld én úgy vettem észre hogy valami van hogy nem várt előtt már iszonyú hányingerem volt és a szagoktól kivagyok! Ez 4nappal előtte volt, és délután már gyönyörűt teszteltem😁 És már egy digitális is megerősített benne. Hát ez így nekem is fura. Azért egy veszélyeztetett terhességnél szerintem többszőr kéne menni. Igen, lehet rosszul döntöttél. De minden rendben lesz a kicsivel és veled is! Én most magyar orvost keresek ,találtam egyet innen 50km-re hát megpróbálom hátha nála lesz előbb is hely, de ha nem marad a német.

Réka

2021. aug. 13. 08:04
 876/982 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg nagyon magas lehet a HCG-d ha ilyen korán erős volt a teszted és vannak tüneteid is. Én vérből nézettem az elején. Azt hiszem a peteérés utáni 19.napon már 5000 körül volt.

Az előző orvosom amúgy szabadságon van egész augusztusban. Úgyhogy végül az sem gáz, ha vissza megyek hozzá. Tudom mondani, hogy azért voltam másnál mert Ő szabin volt.

Gyakorlatilag a 10.heten tudnék menni hozzá legkorábban. Úgyhogy érthető, hogy máshoz is elmentem addig két vetélés után.

Anna

2021. aug. 13. 08:30
 877/982 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenféleképp menj vissza hozzá, ezen az orvoson az látszik hogy nagyon nemtörődöm. Véleményem szerint egy veszélyeztetett terhességet többszőr kell vissza hívni.. biztos megfogja érteni hogy addig voltál másnál! Első a pici és te! Igen , én is meglepődtem hogy ilyen gyorsan kimutatta. Mert tudom mikor eshettem teherbe, mert múlt hónapba sajnos csak 1x találkoztunk a párommal mert otthon volt szabadságon. A tesztem is azt írta 1-2 tehát maximum 4 hetes lehetek. Ő már azzal viccelődött hogy biztos ikrek, azért vagyok ilyen korán már rosszul. 😂

Réka

2021. aug. 13. 08:51
 878/982 A kérdező kommentje:

Réka gratulálok!

Csoport szerintem nincs. Legalábbis én kiléptem mikor írta az admin hogy akik babasak maradtak mennyire rosszul esik azoknak akiknek nem sikerült. 🤷‍♀️

Amúgy sem írt senki már.

Jól vagyunk. 36+1 ma 🥰 jövőhéten már CTG.

[link]

Tegnap voltak jóslók 5 és 2 percesek akkor kicsit megijedtem de zuhanyzásra elmúltak. Ma van az utolsó munkanapom 🎉

2021. aug. 13. 09:24
 879/982 anonim ***** válasza:
100%
Iza köszönöm! Jézusom milyen szép nagy már a pocakod😦 Oh értem! Hát én örültem azoknak akiknek sikerült!😊 Jó lett volna ha továbbra is marad az a közösség szerintem. Na akkor végre utána pihi és minden percét megtudod innentől élni!😊
2021. aug. 13. 09:57
 880/982 anonim ***** válasza:
100%

En örülnék amúgy ha lenne egy csoportunk. Hónapok óta itt vagyunk. Jó lenne ha kapnék értesítést ha esetleg valaki írt.

Iza, nagyon örülök, hogy írtál. Aggódtam érted. Tudom milyen jó érzés, hogy az utolsó munkanapod van. Marcival és Regivel én is a 36.hetig dolgoztam. Most nem szeretnék. Nalunk ebből valószínűleg nagy harc lesz, de ez van. Rengeteg határidős munkám van amit át kell adjak valakinek. Egy kolléganőm van aki át tudná venni, de az is nagyon le van terhelve. Úgyhogy gondolom én leszek a legszemetebb a világon... Nalunk bent elég nagy a stressz ami jelenleg egyáltalán nem hiányzik.

Elég rossz érzés ilyen jó hírt félve közölni.

Anna

2021. aug. 13. 10:07
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!