Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Persze 😅
Szerintem kémiai lesz.Látszik valami de nem jó ez így. Várom a menstruációt.
Bár olyan szkeptikus vagyok a tesztekkel. Legjobb baratnőm tervezte a babát. Tudta mikor volt peteérése de hiába csinált tesztet negatív volt. Elment dokihoz és 5 hetes volt. 1 hónapja szült meg. 7 hetes volt amikor pozitív lett a tesztje. Nem tudtak rá semmit mondani.
Doroti
Doroti, ez facelle teszt. Nekem sosem volt ilyen csak mikor terhes voltam. Nagyon nagyon drukkolok néked. Hátha csak késői beágyazódás. 🙏
A kérdés kiírójának Izának is lassabban volt latható eleinte a második csík. Vagy az nem Te Voltál Iza? Lehet nem jól emlékszem.
Várok még hátha csoda történik. Volt itthon egy utolsó xepil tesztem azt hiszem az 25ös. Azon is látszódik a csík bár fényképezni nem tudtam.
Niki
Egyébként a vetélés után én is csináltattam terheléses cukrot és ott derült ki hogy enyhe IRem van.
Na és csajok aki most babás mikorra vagytok kiírva? 🙂
Jah és köszönöm a drukkot. Meg hogy nem néztek hülyének😇
Doroti
Egyáltalán nem nézük hülyének, ez egy olyan oldal, ahol mindenki át éli/élte ezt 😊 megy a drukk továbbra is 🙏
Én november 30ra vagyok kiírva, most töltjük a 23. hetet 🥰 nagyon repül az idő, mintha most próbálkoztunk volna, aztán már túl vagyunk a felén😊
Kata
Kata én egyenlőre pont az ellenkezőjét érzem. Nem akarnak telni a napok. Jó lenne már tudni, hogy mi a helyzet odabent :)
Anna
Sziasztok!
Ma jött a véreredményem, vashiányos verszegenyseg, plusz a TSH 8,3.
Szerintetek ez okozhatta hogy nem jött a baba?
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!