Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Gratulálok Anna!
Igen van már egy 2,5 évesem akire 1 évet vartunk. Amikor feladtam akkor sikerült. Észre sem vettem hogy nem jött meg.
Tudom mit érzel. Félek én is. Ti használtok hőgörbét? Nekem ez az első hónap és csinálom de fogalmam sincs hogy jól alakul e.
Doroti
Hőgörbét nem használok rossz alvó vagyok így ovu teszteltem, de ebben a hónapban azt sem. Csak szerettük egymást. 😊
Mondtam, hogy ez az utolsó hónap. 2020 októberben missed ab. 2021 január spontán. Úgyhogy elég volt a mindennapos ezen görcsölésen.
Anna
Igen én is megfogadom mindig. De aztán ha elmúlik a menzesz én bekattanok és nézegetem mik az esélyes napok😅 ördögi kör
De neked már sikerült mert most minden rendben lesz!!
Doroti
Anna, nálunk is abban a hónapban jött össze, mikor már nem lh teszteltem! :) majd írj, hogy mi volt a vérvételen!! 🙏
Szia Doroti!
Szurkolok Nektek is nagyon, hogy újra sikerüljön!!!🙏
Kata
Csajok, enyhén fáj a derekam. Annyira félek, hogy baj lesz, pedig próbálok abszolút a jóra koncentrálni.
Ann
Nekem a hasam is görcsölt a 7. hétig, mintha meg akarna jönni. Ne aggódj, próbálj nem stresszelni!! Biztos rendeződnek a dolgok odabent.🙏
Kata
Igen, én is erre gondolok.
Annyira jó lenne elmeselni valakinek, de még nem merem. Azt tervezzük, hogy csak a 12 héten mondjuk el.
Ki mikor számolt be a csaldnak es a barátoknak? :)
Anna
Anna én a 13.hétig majd lassan abbahagytam 3x1et szedtem én is hüvelyen át mert az sokkal jobban hasznosul és nem terheli a szervezet és nem okoz szédülést. 8 óránként elosztva egy napra.
13 heten csokkentwttem 2*1 majd 1*1 doki utasítására majd teljesen elhagytam. Ez követően egy hét múlva mar 16 hetesen piros friss vér miatt rohantunk a kórházba ügyletre ahol újra szednem kellett 2 hetet... 20 hetes uhon láttak harmatomat a méhlepényen valószínűleg az okozta a vérzést 16 hetesen. Így megint szednem kellett valahol a 25.héten hagyhattam el. Harmatóma már nincs ma vagyok 33+3napos 😊
Doroti üdv itt!
Igen egy csöppet hosszú lett ez kérdés a gyk-n én sem hittem volna. 🙈 de jó volt izgulni/aggódni/együtt lenni.
Én vezettem hőgörbét,lh tesztet is igaz csak párat lőttem el mert a hőmérőzés pontosabb úgy érzem...csak visszaigazolósnak kellett a teszt. Ha nem megy cover line alá akkor az biztató. Tehát maradjon szépen 36 fok fölött. Megnézem nekem hogy alakult mindjárt csatolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!