Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok csajok! Miújság veletek? Van valami fejlemény? :)
Nálunk semmi, szünetet tartottunk oltások miatt, most méhpempő kúrát kezdtük el, majd meglátjuk mi jön ezután..:D
-Niki
Sziasztok! :)
Velünk minden rendben szerencsére, mindjárt 16 hetesek vagyunk, a pocakomat már egyre többen észreveszik! 🤭🥰 a héten megkaptam az első oltást, minden rendben van 🙏 sajnos várandósság előtt volt egy pozitív hpv eredményem, aztán utána már nem mutatták ki, de ma csinált a doki citológiát, úgyhogy kb 2 hét múlva kiderül, szülhetek e természetes úton. De nincsenek elképzeléseim v elvárásaim az egésszel kapcsolatban, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Nem akarok csalódni, így nem is várok el semmit 😊 legyen egészség, a többi nem számít.
Niki, ajánlom a babaváró csomagot Gyuri bácsitól, nekünk végül se méhpempő, se semmi. Az teáknál már az első fázis felénél pozitív volt a teszt 🙏 kitartást kívánok és mielőbbi babavárást!🥰
Kata -még a facebook csoportból-
Niki mi is oltatunk és éppen pár napja kezdtem az inofolicot mert azóta sincs nalunk sem fejlemény. Kivéve azt, hogy egeszsegugyileg minden rendben. 🤷♀️
Damcs
Sziasztok!
Mi is megkaptuk már a második oltást is a férjemmel. Kinek mit javasolt az orvosa, mennyi várakozást. Én ahány orvossal beszélek annyi felé változat. Immunológus, endokrinologus,nőgyógyász mind mást mond.
Ki mennyit vár? Vártok egyáltalán? Vajon mi az ami most a szervezetemben van és két hónap múlva nem lesz?
Az MTA megjelő közleményében több ízben indokolták, hogy miért nem kell várakozni. Nem egyszerű döntés.
Anna
En pont na kaptam meg és jovohet hétvégén lesz peteérésem. Hát nem tudom, hogy hagyjuk e ki a hónapot. Az oltó orvos azt mondta, hogy várjunk 2 hetet mert a szervezetnek kell majd újra az energia ha esetlegesen bekovetkezik egy terhesseg. Ezt én sem nagyon tudom hová rakni.. egyenként itt Németországban csak a második oltas utan eltelt 2 héttel számítunk vedettnek. Lehet, hogy ezzel azt értik, hogy így kaphatja meg a magzat is a teljes vedettseget ? Nem értem én sem. Egyébként ismerősöm coviddal volt házi karantenban amikor pozitívat tesztelt és a 12 hét után még az oltast beadatta. 🤦♀️🤷♀️
Damcs
Sziasztok Csajok!
Én is jelentkezek. :)
Tegnap voltunk babamozin. A lehető legrosszabbul feküdt vagyis ül a pocakomban összezárva mindene 🙈 karja arca előtt keresztbe. Arcába lógva a köldökzsinór 😂🙈 szóval minden összejött.
De a lényeg még mindig KISLÁNY mutatta a nuniját is az UHos szóval 100%. 😂 utolsó képen látszik. ♀️
27+1nap 1103g 67mm-es buksi.
Napra pontosan annyi mint menszesz szerint. :) én meg már úgy érzem elgurulok...amúgy jól vagyok. Csak ez a meleg...
Kis pufi lett az előző UH óta. Akkor 353g volt. 16+4napon.
Iza, gyönyörű pici arcocskája van a kislányodnak :) Rólad is szívesen látnék képet :)
Kismamik pocakos fotó?
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!