Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok! Miújság veletek? Van valami fejlemény? :)

Nálunk semmi, szünetet tartottunk oltások miatt, most méhpempő kúrát kezdtük el, majd meglátjuk mi jön ezután..:D

-Niki

2021. jún. 10. 19:30
 772/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! :)

Velünk minden rendben szerencsére, mindjárt 16 hetesek vagyunk, a pocakomat már egyre többen észreveszik! 🤭🥰 a héten megkaptam az első oltást, minden rendben van 🙏 sajnos várandósság előtt volt egy pozitív hpv eredményem, aztán utána már nem mutatták ki, de ma csinált a doki citológiát, úgyhogy kb 2 hét múlva kiderül, szülhetek e természetes úton. De nincsenek elképzeléseim v elvárásaim az egésszel kapcsolatban, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Nem akarok csalódni, így nem is várok el semmit 😊 legyen egészség, a többi nem számít.

Niki, ajánlom a babaváró csomagot Gyuri bácsitól, nekünk végül se méhpempő, se semmi. Az teáknál már az első fázis felénél pozitív volt a teszt 🙏 kitartást kívánok és mielőbbi babavárást!🥰

Kata -még a facebook csoportból-

2021. jún. 11. 00:55
 773/982 anonim ***** válasza:
100%

Niki mi is oltatunk és éppen pár napja kezdtem az inofolicot mert azóta sincs nalunk sem fejlemény. Kivéve azt, hogy egeszsegugyileg minden rendben. 🤷‍♀️

Damcs

2021. jún. 11. 19:27
 774/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi is megkaptuk már a második oltást is a férjemmel. Kinek mit javasolt az orvosa, mennyi várakozást. Én ahány orvossal beszélek annyi felé változat. Immunológus, endokrinologus,nőgyógyász mind mást mond.

Ki mennyit vár? Vártok egyáltalán? Vajon mi az ami most a szervezetemben van és két hónap múlva nem lesz?

Az MTA megjelő közleményében több ízben indokolták, hogy miért nem kell várakozni. Nem egyszerű döntés.

Anna

2021. jún. 12. 12:07
 775/982 anonim ***** válasza:
100%

En pont na kaptam meg és jovohet hétvégén lesz peteérésem. Hát nem tudom, hogy hagyjuk e ki a hónapot. Az oltó orvos azt mondta, hogy várjunk 2 hetet mert a szervezetnek kell majd újra az energia ha esetlegesen bekovetkezik egy terhesseg. Ezt én sem nagyon tudom hová rakni.. egyenként itt Németországban csak a második oltas utan eltelt 2 héttel számítunk vedettnek. Lehet, hogy ezzel azt értik, hogy így kaphatja meg a magzat is a teljes vedettseget ? Nem értem én sem. Egyébként ismerősöm coviddal volt házi karantenban amikor pozitívat tesztelt és a 12 hét után még az oltast beadatta. 🤦‍♀️🤷‍♀️

Damcs

2021. jún. 12. 21:08
 776/982 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a vetélés kockázata áll fent ha esetlegesen lázas leszel az oltástól. De ha már túl vagy az oltáson, meg a tüneteken nincs mitől tartani.
2021. jún. 12. 21:42
 777/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Én is jelentkezek. :)

Tegnap voltunk babamozin. A lehető legrosszabbul feküdt vagyis ül a pocakomban összezárva mindene 🙈 karja arca előtt keresztbe. Arcába lógva a köldökzsinór 😂🙈 szóval minden összejött.

De a lényeg még mindig KISLÁNY mutatta a nuniját is az UHos szóval 100%. 😂 utolsó képen látszik. ♀️

27+1nap 1103g 67mm-es buksi.

Napra pontosan annyi mint menszesz szerint. :) én meg már úgy érzem elgurulok...amúgy jól vagyok. Csak ez a meleg...

Kis pufi lett az előző UH óta. Akkor 353g volt. 16+4napon.

[link]

2021. jún. 12. 23:00
 778/982 anonim ***** válasza:
100%

Iza, gyönyörű pici arcocskája van a kislányodnak :) Rólad is szívesen látnék képet :)

Kismamik pocakos fotó?

Anna

2021. jún. 13. 13:29
 779/982 A kérdező kommentje:

Anna

Ez a legfrissebb képem... :) ma 27+5nap

[link]

2021. jún. 15. 13:54
 780/982 anonim ***** válasza:
100%
Iza, nagyon-nagyon csinos vagy!!! Csak poci semmi hízás. Cuki ❤️❤️❤️❤️
2021. jún. 15. 21:35
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!