Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Én is sajnálom Anna! :(
Iza, volt valami gond, vagy Ti így indultatok neki alapból, hogy eddig kell szedni?
Nekem doki mondta, hogy 12 hétre állítsam le a szedést, mert arra már a méhlepény fogja el látni a feladatot.
Az interneten is rengeteg félét olvasni a leállítással kapcsolatban. Remélem nem lesz gond, és minden rendben zajlik majd. Gondolom, ha ne adj Isten újra történik bevérzés, akkor folytatnon kell..
Sziasztok lányok!
Anna szomorúan olvasom, hogy mi történik. Mi elmentunk egy klinikára a férjemmel, minthogy írtam is es jovo héten meglesznek az első eredmények. Azota sem sikerült a baba, pedig mar 2 ciklus volt, amin egyatalan nem gorcsoltem rá már a témára, de sajni ez sem segített. Felbőszültem és a professzor hatásra (is) beadattuk a Pfizer oltast magunknak, szóval most 2 hónap szünet. Ugy érzem kellett is mar ez, mert kezdtem becsavarodni. Nagyon kíváncsiak vagyunk a vereredmenyekre és várom a folytatást. Nem is tudom mi lenne jobb, ha az orvos azt mondaná talált valamit, vagy ha nem. Jövő hónapban lesz egy éve, hogy elvesztettuk a babát a 9. Héten, es nem jön össze újra. Az oltasnak szerintem kesobb hasznát veszem mert tesom is most kismama es tiszta idegben van, hogy ne történjen semmi baj. Talán hamarosan már én is kismama lehetek 🥰
Üdv nektek,
Damcs
Sziasztok!
Rendkívül régen írtam nektek. Sára vagyok és én is becsatalkoztam olyan október környékén a de szeretnék kisbabát klubba. :)
Nekem volt egy műtétem október végén, és bár pocs és inzulinrezisztenciával is küzdöttem, a műtét utáni 2. ciklusban, megfogant a kisbabánk. :)))
Hatalmas csoda, és hietetlenség, igazából 4 tesztet végeztem el, hogy higyjek a szememnek, bizony ott a két csík.
Egyébként januárban egy kisebb barnázás után teszteltem pozitívat, de előtte megint egy világ omlott bennem össze, hogy na ez a hónap sem az, és mehetünk kivizsgálásokra.
Azóta már 17 hetesek vagyunk és növögetünk, és úgy nézki kislány érkezik hozzánk.
Néha azon kapom magam, hogy még mindig nem hiszem el, a sok-sok várakozás és csalódás után, hogy tényleg sikerült, de igen.
Úgy érzem, hogy nekem rendkívül sokat segített az, hogy először minden erőmmel, majd szépen kevesebb erővel, igazi hittel, a Nekem miért nem sikerül mondatot sikerült átalakítani, Nekem miért ne sikerülne? mondattá. Ugyanakkor elkezdtem női jógázni, és olyan kapcsolatba léptem a tesemmel, és olyan szeretet éreztem a méhem iránt mint még soha. Úgy érzem ez a lelki fejlődés is rendkívűl hozzájárult.
Kitartást kívánok mindenkinek, hiszen tudom milyen a wc-ben sírni.
Tudom, hogy ott vár egy igazi csoda mindenkinél. :)
Egy év alatt derült ki, hogy a rendszertelen menstruációm mennyi minden galibánk a követkeménye, és hogy a méhemben egy gyermek kihordását ellehetetlenítő sövény tátong. Egy évvel később, pedig már itt mozog a szívem alatt.
Mindig van remény. Hittel, szeretettel jönni fognak.
Most azonban lenne egy másik kérdésem azokhoz, akik szintén kismamák.
Orvosaim 100 %-os ajánlásával eldöntöttem, hogy beoltatom magam, hiszen a babához nem jut el úgyse, én viszont nem szeretnék kórházban feküdni. Elhittem, hogy ez a legokosabb döntés.
Most, hogy már színt valottunk a családnak, jönnek a kb. engem felelőtlennek beállító vélemények, hogy oltatom magam.
Kérdésem az, hogy ki az, aki már oltotta magát? És miért döntött így? Jó döntés volt? És hogy érezte magát utána?
Nagyon köszönöm!
Távolról, ismeretlenül, hatalmas szeretettel:
Sára
* februárban teszteltem pozitívat
Csak azért egészítem ki, mert egyébként nem jön ki a 17 hét. Ha valaki számolná.. :)
Sára
Szia Kata!
18. hét után szeretném, most jeleztem a kórháznak, aztán várom, hogy visszaírjanak. Addig meg olvasgatok hiteles forrásokat, hogy megnyugodjak. :D
Nekünk Lelle lesz. <3 Csak maradjon lány. :P Genetikain mondták 13. héten, hogy 80 százalék lány, de legutóbb nem mutatta magát. Bár a férjemmel szentül meg vagyunk győződve róla, hogy bizony kislány. :)
Köszönjük szépen. :) :)
Émelyegtem, sokat aludtam, néha volt hányingerem, gyomorégésem, ezek nem voltak vészesek, egy pár napig görcsöltem, az félelmetes volt, illetve ezzel párhuzamosan volt egy durva puffadás-székrekedés, de már azon is túl vagyok. :)
Azóta meg minden szuper. :)
Minden jót kívánok én is nektek! <3
Igen volt gond. :(
12.héttl csokkentettem a progeszteront,nem hirtelen csak 4-5 naponta 1-et. 3*1et szedtem. 15hétig álltam le. 16+5 naposan hajnalban sötét barnás bordó vérzés jelentkezett. Majd délelőtt már friss piros vér :( Rohantunk a kórházba,ott 3 órát ültem a folyóson mire jött végre doki(hétvége volt ügyelet) végül arra jutott nem tudja miért vérzek! :( Hát köszi gondoltam magamban én sem azért vagyok itt. De a méhből szivárgott. Felírta továbbra is az utrogestant hogy szedjem el az egy dobozt...az 15 napp 2*1 így szedtem addig. Szigorú fekvés 1 hétig és elmúlt a 3-4.napon. 20.heti 2.genetikain az UH-on látszódott egy 2cms hematóma a méhlepény mellett. Valószínűleg ez okozhatta akkor a vérzést de még kicsi volt vagy nem látta doki. Így most újra napi 2 bogyót szedek.
Iza
Sára nagyon örülök nektek! Mennyi mindenen mentél te is keresztül. :(
Oltás na ez nálam is nagyon nehéz döntés. Doki tanácsolja. Párom erőlteti.(mert nem akar lélegetetőgépen látni vagy elveszteni) Anyukám és apukám megkapták és ők is küldenének.
Nővérem aggódik értem,de nem tudja mi a helyes, sógorom meg mondja mennyire mázlista vagyok hogy jut Pfizer. :( Én meg rettegek hogy nem ártok-e az oltással a picinek.
2 hete végül regisztráltam a majd meglátjuk mi lesz alapon...
Erre tegnap írtak hogy hétfőn mehetek. :( Tegnap voltam antigén teszten Negatív lett,persze várható volt hisz nem voltam beteg. De reméltem,hogy ha van elleanyag valami csoda folytán akkor nem adatom be. De nincs. Mondjuk ha eddig nem kaptam el...
Sokak szerint a kismamáknak kockázatos a COVID mert a méglepénybe vérrögök képződhetnek és akkor az oxigénellátás a picinek is csökken. :(
Hát nem tudom.
3-4 napom van dönteni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!