Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Azta de nagy már a pocak Iza!😍
Gratulálok a kislányodhoz 🥰❤️
-Niki
Köszönöm.
Sajnos már majdnem 14kg a plusz. :( és még hátra a java...11 hét.
56kggal keztem. Most meg 69.7kg vagyok 🥺😭
Olyan csalódott vagyok most csajok :(
5 nap késés és 5db halvány teszt után megjött.. 8. hónapunk volt ez :(
Most 2 hónapig munka miatt külön leszünk a párommal ami méginkább elszomorít. Nem értem hogy annyi egészséges párnak miért kell ezen keresztül menni.. Azért is akadtam ki most ennyire ezen, mert kb az összes céltalan, fogyi, meg debil ismerősömnek van már 1-2-3-4 gyereke 22-23 évesen, egyik jött nekik a másik után a szar körülmények közé a nagyszülők nyakára… Milyen értékrendet ad ez majd át a gyerekeknek? Van ismerősöm aki büszkén dicsekszik azzal, hogy a totyogó gyerek mellett tikitakizik a palijával és még sorolhatnám.. A fogyi meg debil jelzőt szószerint értettem, még annak is jön a 2. gyerek akitől az elsőt elvették, a körülmények miatt!! a másodiknak ezek alapján milyen sorsa lesz? :( Annyira kivagyok akadva, hogy elmondani nem lehet.. szerintem átképzem magam ovónőnek vagy dadusnak vagy tudomisén, csak legalább gyerekek között legyek és az ilyen debilek gyerekeinek valami kis értelmeset is taníthassak…
Bocsi, de ki kellett ezt írnom magamból.. Niki voltam
Sziasztok Csajok!
Csak nektek mondom, mert valakinek mondanom kell.
Ma a 9. dpon szép pozitívat teszteltem. Félek, de próbálok pozitív maradni.
Anna
Próbálj csak pozitív lenni. Mint ez a kis szép pozi teszt. 💟 gondolat lehet teremtő erejű.
Most minden rendben lesz!!! 💟
Ami nagyon durva számomra, hogy 4 hete egy szörnyű balesetben elveszítettem a testvérem. Nagyon nagyon jó testvérek voltunk. Nem sokkal később jött az érzés, hogy most sikerülni fog és lám itt a pozitív teszt.
Anna
Érdekes dolgok ezek :)
Kismamik, vannak friss képek? Babáról és Mamáról is :)
Kicsit parázok, mert lehet, hogy a mai tesztem kicsit halványabb. Kérlek bíztassatok lányok.
Ugye minden rendben lesz végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!