Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Hát ne nézzetek hulyének de volt itthon egy predictor is és kínomban megcsináltam 😂Nem lettem okosabb. Soha nem volt még ilyen. Olyan mintha rossz helyen lenne a csík. Van még egy itthon reggel még megnézem
Doroti
Huu Doroti, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz reggel. Nagyon drukkolok :)
Anna
Én is drukkolok nagyon!! Azért próbálj meg aludni is valamennyit, bár én a teszt előtti éjszakán már alig bírtam 🤭😊
Kata
Köszönöm csajok 😇
Igazából eddig nem is voltam izgatott azért annyira hisz január óta minden hónapban 3 tesztet minimum csináltam és mindig hatalmas nagy pofára esés volt. Na de így hogy ilyenek a tesztek... Őrület. Félek megcsinálni amúgy 😅
Azért tényleg próbálj pihenni. Én most HCG szint eredményre várok. 10 percenként nézem az eeszt-t :)
Ugye két naponta duplazodnia kell. 12.dpo-n 150 volt. Most olyan 600 körül kellene legyen. Remélem lesz annyi.
Anna
Atyaég de magas🙂
Nagyon jó a 12 dpohoz képest.kíváncsi vagyok és szurkolok🤞
Doroti
Jajj Csajokat megvan az eredmény. 600 helyett 1601 lett a hcg :) 16.dpo
Anna
Aztaaa🙏 gratulálok 🙂
Iker van a családban?😅
Doroti
Vicces de egy fél pillanatra a mi fejünkben is megfordult. 🙂 Van amúgy ikrek, de nem hinném, hogy nálunk az lesz. 🙂
Pénteken még lesz egy vérvétel a progi miatt. Ja meg azért mert extra aggódós vagyok. 🙈🙈🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!