Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Niki, hogyne okozhatna. A TSH 2 alatt kell, hogy legyen.
Úgy tudom könnyen és nagyon gyorsan kezelhető
Barátnőm 12 ről indult. Beállították neki a gyógyszert és lement 3ra. Első próbálkozós hónapban sikerült nekik a baba 😇
Doroti
Hú az szuper, remélem ennek a kezelése megoldja a problémát🙏
Niki
Megjött a véreredmeny tegnap a Hcg 4984 viszont a progi nem nőtt hanem csökkent. Irtam a dokimnak, hogy mi legyen, szedjek a 3*1 utrogestan helyett 3*2-t? Erre azt mondja ne erősítsük olyan terhességet amiről egyenlőre nem tudjuk, hogy hol van. 🤦♀️
Na jó csak ha jó helyen van és elmegy.... Mert alacsony a progi szintem? Ahh teljesen kivagyok. Ez az orvos egy"sztárdoki" volt a környéken. Most nagyon szidják. Vélem is nagyon nemtörődöm volt. Mikor kiderult, hogy várandós vagyok el is határoztam, hogy nem megyek hozzá többet, keddre másik orvoshoz van időpontom, viszont őt még nem tudom ismeretlenül hívni semmivel. Úgyhogy magamtól emelem az utrogestant.
Szerintem semmi bajod nem lesz tőle. 3x2 még normális adag.max nehezebb lesz leszoktatni a szervezeted.
De a kórházat nem tudod megpróbálni? Ott meg is ultrahangoznak és már lehet látnák hogy jó helyen van e.
Doroti
A HCG az nagyon szépen nő több is mint duplazodás. Teljesen jó. A progi alacsony. Beszéltem egy másik orvossal Ő azt javasolta, hogy hüvelyi úton használják még 2*2-t.
Szájon át szedtem eddig.
Igen magán doki, akinél ráadásul már minden túlzás nélkül eszméletlen sok pénzt ott hagytam.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!