Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Ma voltunk ultrahangon, hallottuk a kis szívét❤️ Nagyon megható volt🥰
8 hetesek vagyunk, legközelebb 5 hét múlva megyünk vizsgálatra😊
De jó Niki! Nagyon örülök Nektek! Akkor legközelebb már a 12 hetes genetikai vizsgálatra mentek. Csináltatok valami plusz szűrést?
Anna
Igen a 12 hetes lesz a következő.
Nagyon gondolkozunk a Prena teszten, de lehet, hogy egy sima kombinált tesztet csináltatunk csak. Még nem tudjuk🤷🏼♀️ De valamit csináltatunk az biztos 😃
Jövőhéten megyünk először a védőnőhöz. Olyan izgi kis utazás ez🥹🤩
Niki
Gratulálok Niki! Csodás időszak elé nézel!😊 Én vissza sírom,de sajnos nekem nem lehet több :/ Viszont Emili baba 4.-én már 6 hónapos lesz, igazi kis harcos baba😊
Réka
Sziasztok!
Kis fejleményt megosztok veletek hátha van akit érdekelhet :)
14 hetesek vagyunk most, volt genetikai ultrahang meg Prena Plus tesztet is csináltattunk, aminek már tudjuk is az eredményét. Minden rendben van hála Istennek! ééés kisfiúcska lesz apukája nagy örömére 😝 Persze én is örülök, nekem mindegy volt a neme🥰 Sokat voltam rosszul az első trimeszterben az nem volt kellemes, de már most jobb a helyzet szerencsére.
Egyenlőre ennyi 😊
-Niki
Sziasztok!
Niki, nagyon örülök nektek! Szuper, hogy minden rendben. Anno mi is csknaltattunk Prenát. Minket nagyon megnyugtatott.
Kisfiú❤️ De jó. 😊 Van már ötlet a nevét illetően?
Kell valami gyógyszert szedned?
Hányingered volt, vagy más rosszullét is volt?
Anna
Anna
Nekem a Benjamin név tetszik, a férjem nem repes érte, de majd megbékél vele🤣 Hacsak nem talál valami mást ami szintén tetszene.
Csak a szokásos pajzsmirigy hormonpótlást szedem, de azt már örökké kell úgyhogy semmi extra.
Nagyon erős hányinger, szédülés, gyengeség, szagundor. Hetekig feküdtem, de hányni érdekes nem sokat hánytam, pedig 0-24 ben olyan érzésem volt hogy na most tuti hányni fogok🤣 12 hét után előjött a fejfájás ami elég gyakran van. De más nincs most😊
Sziasztok!
Nagyjából a beszélgetés 50. oldaláig jutottam, de meg kell mondanom hogy nagyon sok energiát és reményt tudtam belőle meríteni!
Egyrészt sokszor látom hogy kevésbé empatikus emberek egyből letámadnak másokat; mondván x. dpo-n még semmit nem érezni , minek tesztelsz stb..
Itt pedig mindenki pontosan annyira vágyott/vágyik a kisbabájára mint én!
És ezt nagyon jól esett olvasni!!
Köszönöm nektek csajok!
Én most.. fogalmam sincs hányadik dpo-n vagyok, mert tüszőrepszetőt kaptam és bevérzett a sárgatest, be kellett mennem a kórházba, ott pedig mást mondtak az ovu napjára mint magánban..
De már nincs sok a tesztelésig!!!
Ha van még itt valaki aki hasonlóan izgul írjon!
És mindenkinek akinek sikere volt : megérdemeltétek csajok, nagyon örülök!
Enikő
Szerintem nagyon jó név a Benjamin! Lehet becezni is. Nekem egy helyes arcú, kedves, de csibész kisfiúra utal a név.
Fejfájásra tudsz szedni valamit? Sűrűn fáj?
Enikő! Szuper, hogy erőt adott a kis csapatunk sajnos mostanra már nagyon szétszéledtünk. A csapat majd minden tagjának megszületett vagy már pocakban a baba. Sokat segítettünk mi is egymásnak. Én sajnálom, hogy már megritkult a kapcsolattartás. Azóta már tesztelték?
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!