Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok! :) Élmény volt elolvasni a kommenteket, szuperek vagytok!
Én ma vagyok az 5. Dpo-n és nagyon izgulok, nem mellesleg rettentő türelmetlen vagyok. Remélem sikerül most a baba, nagyon várnánk! 🥰
Sziasztok! Mondjátok hogy azóta mindenki babázik már!😊 Emili lassan 17 hónapos lesz már, csak úgy rohan az idő..
Réka voltam
U.i.:Remélem van még itt valaki😂😂
Szia! Én nem a “régiekből” származom, de én vagyok a #951-es válaszoló, aki nemrég az 5.dpo-n tartott.
Ma pozitívat teszteltem! Szóval ez a poszt alá írni jó ómen, szerencsét hoz én àllítom.🙏💜😃
Sziasztok! Most látom, hogy jó ideje nem írtam🙈 Jövő héten lesz 4 hónapos az én Benjáminom🫠 Még csak most született basszus.. Már 8,5 kiló😃 Folyamatosan mosolyog, kacag, huncutkodik, szinte mindig jókedvű, közvetlen.. imádom🥲 Mindig eszembe jut, hogy 2 évet vártunk rá, plusz előtte is évek óta már a babázás járt a fejemben.. Hát az az egy biztos, hogy egy gyermek minden szenvedést, várakozást, mindent megér🥲
Egyébként érdekes hogy a császáros hegem felett még mindig érzékeny, elvileg egy évig is fájhat?! 🫠 Ennek tudatában nagyon félek tesóban gondolkozni a jövőben :( Pedig nagyon szeretném majd még egyszer ezt az egészet átélni🥰
Hát rólunk ennyit.. Kivel miújság?🥰
Gratula annak akinek még sikerült!😍
-Niki
Sziasztok. Én ujzvagyok, öröm olvasni ezeket a történeteket. Mi már 8 hónapja próbálkozunk. Az elso 2 babám elsőre összejött. Ma vagyok4-5dpo-n.
Remélem a hónap sikeres lesz! 🥰
Sziasztok!
Niki, örömmel olvasom, hogy minden rendben veletek? Hogy becétitek Benjamint? Ha egyáltalán szoktátok :)
Van tejcsi vagy tápiztok? Milyenek az éjszakák és a nappalok :)
Gratulálok pozitív teszteseknek!
Elinám 18 hónapos lesz hamarosan és szeptemberben kezdi a bölcsit. Annyira eltelt az idő. Egyszerűen hihetetlen.
Anna
Szia Anna! :)
Beninek hívjuk általában :)
Szopizik serényen, van tej bőven hálistennek🥰 Éjjel már nem kel fel, szóval az szupi, nappal 2x alszik alapjáraton de mostanában nem túl rendszeres a nappali alvása. Gondolom jön a fogzási időszak.. 😃
Igen nagyon gyorsan telnek a napok hetek, hónapok egy kisbabával😫😵💫 Bezzeg mikor vártuk a pozitív tesztet csoszogtak a napok🤣 Igazságtalansááág 😵💫 Majd mesélj milyen a bölcsi!
Niki
Hát írok ide a jó szerencse érdekében, látom sokan terhesek lettetek 🙂
Mi 2 eve próbálkozunk, voltunk meddőségiben, enyhe IR-em van, férjemnek PM alulműködés, de mindketten kaptunk gyógyszert uh lassan csak összejön.
Ma 6. DPO, fura dolgokat érzek, mintha levegő lenne a méhemben vagy nem tudom. Vagy simán felfúvódtam és beképzelem🤣
10.12.-re nem várom, hátha szerencsét hoztok!
Sziasztok. 955-os válaszoló vagyok.
Úgy tűnik ez kis "csoport" tényleg szerencsét hozott. Abban a hónapban mikor ide írtam sikerült is a baba! 🥰
Sziasztok!
Szerencséért jöttem mivel nem akar összejönni a kistesó.
Küldjétek a pozitív energiát 😅🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!