Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok!
Már korábban írtam ide, akkor a 2. próbálkozós hónapban össze is jött a baba de aztán sajnos nem maradt velünk.
Most azóta ez az 1. próbálkozós hónap. Érzek mindenfélét de nem akarom bemesélni és beleélni magam. Ma vagyok 8DPO-n. Az első pár napban éreztem szúrást alhasi részen, meg enyhe émelygéseket. Ma ilyen nagyon minimális görcsölést érzek hasban, kb mint amikor meg fog jönni, keveredve egy kicsit puffadt, feszülő érzéssel. 2 napja is éreztem ilyesmit. A menszesz elvileg csak egy hét múlva jönne meg.
Viki
Sziasztok!
Nekem tavaly volt 9hetesen vetelesem, azota most probaltuk eloszor. Most vagyok 6dpon. Hasi gorcsoket erzek illetve a melleim mintha kemenyebbek lennenek (az elozonel is ez volt az egyik jel) meg nem teszteltem, 16.an lenne a menstruaciom
Nem tudom pontosan mert egy lh tesztem se lett egyértelműen pozi ebben a hónapban. De általában 9. nap ovulálok, görcseim is akkor vannak. Ez alapján kb 12. DPO.
A teszt márkáját nem tudom, One Step talán, tesztfutárról rendeltem, 130 ft körül van darabja.
Veszek ma valami normálisabbat azért, reggel ismétlek🙂
967-es vagyok, nem jött meg, erős kétcsíkos teszt + vérvételen is voltam uh hivatalos: babát várok🙂
El se hiszem, ennyi év után, tényleg van vmi bűbáj ezen a kérdésen🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!