Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok Csajok!😊 Ezer éve voltam itt😊 Kivel mi a helyzet?😊
Réka
Niki, hogy vagytok? Érdekelne mi van veletek!
Anna
Sziasztok!
A helyzet ugyanaz :)
Beállította az endokrinológus a Tsh-t elvileg minden más rendben van, de baba az nincs még mindig.
De nem is baj mert most házfelújítás van és egy költözés küszöbén állunk. :D Ha lecsendesedtek a dolgok megyünk további vizsgálatokra.
Veletek miújság?
Niki
Szia Niki!
Örülök, hogy hallok felőletek. Nalunk is megy ezerrel a házunk felújítása,remélem idén költözünk 🙏
Biztos ha minden egyenesbe áll, akkor a baba is jönni fog nálatok is. Nagyon drukkolok nektek! :) Túl lesztek a költözésen és már semmi akadálya nem lesz. Szuper, hogy a TSH-t is sikerült rendbe szedni.
Mi bele léptünk a 38.hetbe. Mindenhol fáj már, és alig várom, hogy túl legyünk a császáron.
Kislányt várunk :)
Anna
Nekem is megszületett közben a kisfiam :) azóta már lassan 4 hónapos 🥰 mennyit olvasgattam ezeket a kommenteket a sikertelen hónapokban, hihetetlen visszagondolni, most meg már itt szuszog mellettem és tölti a délutáni alvását 😊
Kata
Sziasztok! :) Nem tudom van-e még itt valaki :) Képzeljétek babát várunk 🥰 Még az elején vagyunk, a héten megyek először dokihoz de nagyon örülünk❤️
Veletek miújság?
Niki
Szia Niki! De jó! Nagyon örülök nektek! Ez szuper hír! Mikor mentek a dokihoz? Akkor kb. 6.hét korül vagy? Már lehet lesz szívhang is. Mindenképp írj majd utána.
Nálunk minden rendben. Elina babám egy tündér :)
5 hónapos es 8200gramm. Hatalmas bébi.
Természetesen Anna voltam.
Szokás szerint nem írtam alá
Az a vicces, hogy ezt az időpontot a dokihoz 2 hónapja kaptam meddőségi kivizsgálásra 😃 De az élet közbeszólt 😊 Eszembe se jutott egyébként, hogy terhes lehetek, csak olyan hányingerem volt, hogy csináltam egy tesztet aztán jött a megdöbbenés🤩
Írok doki után :)
Barátnőm is nemrég szült és neki is Elina a babája :) Örülök ha minden rendben❤️
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!