Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
 861/982 A kérdező kommentje:
Én is emelném Anna és csakis hüvelyen át. Sokkal de sokkal jobb a felszívódása.
2021. aug. 1. 11:42
 862/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Kereken 5 hetesen tegnap voltam orvosnál. Sajnos nem teljesen szabályos a petezsák, viszont szabályos szikhólyag van benne. Mondta az orvos, hogy ilyenből azért nem egyszer született már nála is egészséges kisbaba.

Úgyhogy meg nem nyugodtam. Majd egy hét múlva kiderül.

2021. aug. 4. 10:18
 863/982 anonim ***** válasza:
100%
Anna
2021. aug. 4. 10:18
 864/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ma mentem vissza a dokihoz. Kaptam bogyót a pajzsmirigy alulműködésemre, meg vasat a vashiányomra, meg még valami vérzés csökkentő cseppeket a túl sok menstruációs vérzésre🤷🏼‍♀️

Hétfőn megyek terheléses cukorvizsgálatra.

Ezenkívül lesz majd még egy pajzsmirigy UH-m valamikor a doki javaslatára.

Szóval rajta vagyok a kivizsgálásokon, remélem a pajzsmirigyes dolgon kívül nincs más gond, és hamar rendeződünk mi is babaügyileg🙏

-Niki

2021. aug. 4. 14:14
 865/982 anonim ***** válasza:
100%

Anna nagyon drukkolok nektek!!!!!🙏 Kitartás és nyugalom!!❤️

-Niki

2021. aug. 4. 14:14
 866/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Anna, nagyon-nagyon nagy örömmel olvastam a pozitív tesztedet! Én is rögtön progeszteronnal kezdtem, mert barnáztam és már sírtam a wc-n, hogy na mehetünk újabb vizsgálatokra. Hát mentünk, de már terhességondozsnak hívták. :)

Nagyon gondolok Rád és szurkolok! :)

Mi nagyon jól vagyunk. :) A drága kislányunk növekszik szépen, folyton kirúgja a ház oldalát. :D Még mindig hihetetlen, hogy itt van. :) Közben lett egy házikónk, aminek elkezdődött az idegtépő, hosszadalmas felújítása. :D NEm mondom, egyszerre házat tervezni meg babát várni nem könnyű, de mindig csak az jár a fejünkben, hogy a drága kislányunk micsoda otthonba érkezik majd hozzánk. :)

Niki, a pajzsmirigy bizony rengeteg nőnél okoz gondot. Úgyhogy ha valami nem változna, vagy nem tudom éppen milyen dokid van, de mindenképpen egy endokrinológust javasolnék.

Kecskeméten Dr. Naszódy Pétert az egekig magasztalják. :)

Csatlakozva ahhoz, hogy ki mikor mondta el. Anyukám azonnal megtudta. Ő volt, aki leginkább végigszenvedte velünk ezt az utat így természetes volt, hogy vele kezdjük. Hát összeesett a konyhapadlón és levegővétel nélkül sírt hosszú percekig. :) Sosem fogom elfelejteni. :) Mivel ez február környékén volt így mi az első nagyobb utazásig a család többi részéhez, vártunk a bejelentéssel, akkor kb 3 hónapos lehettem.

Pár ember pedig a munkahelyen szintén azonnal megtudta, mert én az első pillanattól itthon vagyok veszélyeztetett terhesként.

Anna, 2 vetélés után automatikusan, azonnal veszélyeztetett terhesnek kellene Téged felvenni.

És tudom, hogy szivatásnak tűnik, mert én is megéltem, mikor februárban konkrétan egyedül hagytam a kolléganőmet 20 elsőssel... de semmi sem számít annyira, mint az a pici szív odabent. :) Stressz nélkül pedig egy mennyei álom a terhesség. :) Életem legszebb időszaka.. a házújításnak is megvan a maga szépsége... :D

Hatalmas ölelés,

Sára

2021. aug. 10. 08:30
 867/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Sára, örömmel hallok rólatok. Hány hetes vagy? Én is úgy várom már, hogy majd érezzem a baba mocorgást. Képzeld mi is most kezdünk építkezésbe. Szerencsések vagyunk, mert addig is a saját házunkban lakhatunk.

Niki, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Tudom mit érzel. Mikor nekem kiderült a magas Prolaktin szint annyira boldog voltam és hittem, hogy a kezemben a megoldás. Kívánom, hogy mielőbb pozitív teszted legyen.

Ma voltam ultrahangon. :)

Minden tökéletes volt. Menszi szerint 6 hetes, UH szerint 6+2

Szívműködés is van.

Nagyon örülök :)

Anna

2021. aug. 10. 14:08
 868/982 A kérdező kommentje:
Anna nagyon örülök hogy minden ok veletek!! 🥰
2021. aug. 10. 15:23
 869/982 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök nektek Anna! 😊 vigyázz magatokra nagyon! 🙏

Kata

2021. aug. 10. 17:01
 870/982 anonim ***** válasza:
100%
Köszi Csajok! Iza, mi van veled? Nagyon csendes lettél mostanában. Minden oké?
2021. aug. 10. 17:06
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!