Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
 941/982 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Jó egészséget,sok boldogságot nektek❤️
2023. máj. 1. 22:36
 942/982 anonim ***** válasza:

Jujjjj Niki! Sok szeretettel gratulálok Nektek! Jó nagy baba lett Benjamin. Meddig kell bent maradnotok ott így császárral? Szopival hogy álltok?

Ha van időd majd írsz :)

Anna

2023. máj. 3. 21:33
 943/982 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetjelentés:

Hétfőn reggel volt a császár, szerdán 14 órakor már jöttünk haza😊 Igen nagy babuci, mondta is a műtőben a doki, hogy hú de nehéz 🤣 Ez megmagyarázza miért volt már olyan nehéz cipelni a pocakot 😃😃 Szopi az megy már rendesen, fejek is mellette, mert sokszor már leszakad a mellem úgy tele van, így vegyesen eszik cumisüvegből és cicizik. Amúgy én mára tök jól vagyok, úgyhogy nekem 4 nap kellett kb, hogy magabiztosan jöjjek-menjek már így császár után. Érdekes az anyai agy, már most újracsinálnám minden fájdalom ellenére, pedig akkor és ott azt gondoltam, hogy soha többet🤣

Benjámin jókat alszik eddig egyébként, 3 óránál kevesebbet nem is szokott egy huzamban, de van hogy 5 órát is lenyom éjjel. Úgyhogy most minden szuper, úszunk a babaillatban és a boldogságban🥰

-Niki

2023. máj. 5. 08:22
 944/982 anonim válasza:

Gratulálok én is nektek Niki, sok boldogságot a babával 🥰🥰

Én is alig várom, hogy anyuka lehessek egyszer, remélem pár hónapon belül nekünk is összejön, és láthatok majd én is két csíkon azon a teszten ☺

Viki

2023. máj. 5. 13:46
 945/982 anonim válasza:

Sziasztok!

Én voltam most a legutolsó kommentelő, és ahogy írtam, hogy "remélem pár hónapon belül nekünk is összejön, és láthatok majd én is két csíkot azon a teszten", na hát ma reggel 12 dpo-n a Predictor early-n megjelent a két csík, elég szépen latható, és esti digitális clear bluen is plusz jel, 1-2 hét 😍🤰

Viki

2023. máj. 7. 22:55
 946/982 anonim ***** válasza:

Gratulálok neked Viki! 🥰

Kívánom, hogy minden rendben menjen végig ezen a hosszú, csodálatos úton ami előtted áll. 😊

-Niki

2023. máj. 8. 12:30
 947/982 anonim válasza:

Köszönöm Niki 🥰

Én is nagyon bizakodó vagyok, alig várom hogy mehessek az első ultrahangra 😍

2023. máj. 9. 08:17
 948/982 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy Niki! Nekem az első talpra állás volt a legnehezebb utána minden alkalommal egyre és egyre könnyebb volt. :) Az éjszakák hogy telnek? Apa hogy fogadta az új helyzetet? :)

Viki, de jó :) Gratulálok! Szuper jól időszak van előtted! Mióta próbálkoztazok?

Anna

2023. máj. 10. 22:27
 949/982 anonim válasza:

Köszönöm Anna :)

Elég szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert ez csak a 2. próbálkozós hónapunk volt ☺

Viki

2023. máj. 24. 07:23
 950/982 Sutty válasza:

Sziasztok,

6DPO-n vagyok, elso Closti+Ovitrelle kuran, 5 ev sikertelen probalkozas utan. A hom fent van, de most estere annyira gyengenek erzem magam, es egesz nap agyban vagyok, pedig tanulnom kene. :-) Nem volt eddig peteeresem; ugyhogy nagyon orulok, hogy mar az elso kura csinalt, de ez a gyengeseg normalis minden peteereskor?

Koszonom a valaszotok,

Ari

2023. jún. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!