Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
 921/982 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Egy kis helyzetjelentés :) 31. hétben járunk a manócskával ❤️

Tegnap voltunk ultrahangon, a gyermek dobott egy lájkot nekünk, hogy minden szuper odabent 😝

[link]

Legközelebb már csak akkor látjuk ha megszületett🥹 Úgyhogy lassan itt a célegyenes, nekem kezd kicsit kényelmetlen lenni a pocak, de mindent megér ez a kicsi élet aki odabent lakik❤️

Niki

2023. febr. 28. 09:32
 922/982 anonim ***** válasza:

Szia Niki!

Nagyon cuki ez a kép! 🥰

Van már nevetek? Izgulok? A párod is várja már gondolom, hogy babázhasson. 😊

Anna

2023. márc. 8. 07:29
 923/982 anonim ***** válasza:

Benjamin maradt a név 😊

Én nem izgulok még, tökre nyugiba vagyok 😃 Gyorsan el fog telni ez a pár hét úgyhogy próbálom megélni a mindennapokat a maguk nehézségével együtt, mert ez így szép 😊 A férjem szerintem most kezdi felfogni akkor itt tényleg lesz egy gyerek 🤣 De szerintem ő is csak a szüléskor fog izgulni, addig nyugi van 😃

Remélem veletek is minden rendben :)

Niki

2023. márc. 8. 10:36
 924/982 anonim ***** válasza:

Köszönjük Niki, igen minden ok. Elina 27-en lesz 1 éves. Olyan hihetetlen gyorsan repül az idő. Jön -megy, szinte szalad. Nagyon cuki. :)

Lehet hogy a párod azért titkon izgul egy kicsit, csak nem mondja. Nagy dolog előtt álltok. Jajj és olyan csodás lesz :)

Anna

2023. márc. 16. 22:19
 925/982 anonim válasza:

Sziasztok.

Minden napra találtam ilyen csoportokat ahol együtt megy az izgulás, és az összes közül ez a legszimpibb, az pedig még inkább, hogy azóta szinte már mindenkinek lett itt a csoportból babája.

Én elvileg 6-7 dpo-n vagyok, és ez az első próbálkozós hónap (korábban is voltak védekezés nélküli együtt létek, de most először időzítettük őket a termelékenyebb napokra).

Én már régebb óta szeretnék babát de az előző párommal nem alakultak úgy a dolgok.

Érzékelek dolgokat a testemen, de nem akarom bemesélni magamnak, és tesztelni is korai lenne még. Április 6.a a nem várt.

Viki

2023. márc. 28. 11:11
 926/982 anonim ***** válasza:

Szia Viki!

Nagyon hasonló helyzetben vagyunk. Nekem is ez az első próbálkozós hónapom és április 6ra nem várom.

Elsőre kész csoda lenne, de ki tudja!

Drukkolok nektek!

Eszti

2023. márc. 28. 20:42
 927/982 anonim válasza:

Szia Eszti!

Én is drukkolok nektek.

Van bármilyen tüneted?

Nekem voltak hasgörcseim meg tegnap picit fájt a cicim, vasárnap meg csak úgy rám tört a fáratság délután.

Persze próbálom nem bemesélni magamnak, de ilyenkor nehéz nem észrevenni minden apró rezdülést 😅🙈

2023. márc. 28. 23:01
 928/982 anonim ***** válasza:

Konkrétan mindenféle tünetem van hirtelen 😅 De próbálom reálisan látni a dolgokat, hogy ez most mind amiatt van mert nagyon rákoncentráltam. Nem élem bele magam az első hónapos csodába...

Az a tervem, hogy ha most nem sikerül, akkor következő hónapban használok majd ovu tesztet.

2023. márc. 29. 09:21
 929/982 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok nektek Eszti és Viki!

Niki, hogy vagytok?

2023. márc. 29. 11:57
 930/982 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt az első hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni :) Izgalmas lesz az biztos, szurkolok nektek csajok! :)

Mi jól vagyunk, 35. hetet tapossuk, még mindig van idő a nagy találkozásig, de türelmesek vagyunk 🤗🥰 Nem fáj semmim hálistennek *kopp-kopp*🤣, egészen elvagyok, jó kedvem van, úgyhogy nem is telhetnének jobban az utolsó heteink így együtt 😊

-Niki

2023. márc. 29. 17:55
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!