Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Nekem a cover line 36.6 körülre van húzva. Ez ugye egyéni kinek hol van.
Pöttyöket ne nézd nem volt menstruáció nem értem miért rakta be 😂
Anna semmi gond nem lesz. Én is görcsöltem és fájt a derekam.
Család... barátok. Tesóm viszonylag hamar... és pár közeli barát is már az elején tudta. De úgy igazan bejelenteni mi csak 5 hónaposan írtuk meg/ki. Anyukám is akkor tudta meg Anyák napján. Covid miatt nem találkoztunk épp 3 hónapot így nem volt nehéz.
Ez volt a bejelentés... :)
Nálunk a szüleink és testvéreink a pozitív teszt napján tudták meg, tudták, hogy próbálkozunk már pár hónapja és nagyon közel állnak hozzánk így tudták kb mikorra nem várom. :D a nagyszüleinknek csak akkor mondtuk el, mikor már tudtuk, hogy van szívhang. Sajnos ekkor a munkahelyemen is el kellett mondani, mert bevéreztem és azonnal táppénzre kerültem. Párom pont dolgozott, mikor rongyolt haza értem, hogy menjünk kórházba, így az ő munkahelyén is megtudták. Diszkréten kezelte mindenki, a nagy nyilvánosságnak 13 hetesen mondtuk el. :)
Kata
Én is kétségek közt vagyok, mert augusztusban van több olyan rendezvény is a környéken ahol a rendőri hivatást kellene népszerűsíteni. Többek közt egy 5 napos fesztivál ahova nap mint nap ki kellene menni és ki tudja hol es milyen körülmények közt tudok elmenni mosdóba. Félek, hogy elkapok valamit.
Viszont nagyon korai lenne bejelenteni a főnökömnek. Ha előtte közvetlen elmegyek tappenzre az nagy kiszúrás a többiekkel. Úgyhogy nem tudom mitévő legyek.
Iza lehet Te irtad már, de mit szóltak mikor home office után visszatértél nagy pocival? 😊
Kata neked a vérzés után szedni kellett progit?
Anna
Igen, először Utrogestant, aztán attől össze szedtem egy kis nyavalyát, úgyhogy utána progeszteron exeltist szedtem a 12. hétig. Szerencsére csak egyszer volt vérzés, utána szépen elmúlt. Hematóma volt a ludas, de a vérzéstől 1 hétre már nem is látszódott.🙏
Kata
Szerintem két nap múlva próbáld meg újra!! Pedig az elsőn jól látszik.
Anna
Én mindkettőn látom, 2 nap múlva csináld újra, bízzunk benne, hogy erősödik 😊😊
Nekem ilyen volt 11 dpon, azóta 22 hetes pocaklakó🤭
Kata
Igen, tényleg látszik mindkettőn.
Csinálj holnap egy predit. Az tuti megmutatja.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!