Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
 721/982 anonim ***** válasza:
100%
Iza, elképzelem a főnököd arcát mikor meglát 9 hónapos terhesen legközelebb... Bocsi... 😂😂😂✌️
2021. ápr. 3. 09:39
 722/982 A kérdező kommentje:
...én annyira nem tudom/akarom elképzelni 🙈
2021. ápr. 5. 15:28
 723/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Az elmúlt 2 órát Veletek töltöttem, gratulálok mindenkinek és sok sikert azoknak, akik még várják a babát.

Minden rendben van mindenkivel?

Számomra letehetetlen olvasmány volt. 😉

Vera

2021. ápr. 16. 23:27
 724/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok! :)

Eszembe jutottatok, néztem a facebookot, de látom már "csak" 3an vagytok a csoportban. (Ha jól láttam :D)

Képzeljétek, végül nekünk is sikerült a kismanó elkészítése :D hatalmas igazság ez a ne görcsölj rá, csak hát amikor benne van az ember... :)

Az utolsó hónapban eltettem az lh teszteket, semmit nem figyeltem, csak szerettük egymást, és be is költözött a pocakomba a kisbabánk! :) Sajnos két nappal azelőtt mikor megtudtuk, meghalt a nagymamám, így kicsit kusza volt az az időszak. Már 7+3 hetes vagyok, a szívét is hallottam már. 😍 kedden megyek az első terhesgondozásra, annyira izgi ez az egész :)

Kata voltam, aki annó kilépett a csoportból :) puszi Nektek, vigyázzatok Magatokra! 😘 örülnék, ha írnátok mi újság veletek! :)

2021. ápr. 17. 11:44
 725/982 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Kata!!!🥰 Jó egészséget kívánok nektek!

Nekünk most lazábban megy a dolog, 2 hónap is volt, hogy nem voltunk együtt a termékeny napokon.

Most ebben a hónapban próbálkoztunk, 5dpo-n vagyok kíváncsi leszek 😃

Nektek egyébként van tapasztalatotok ovulációs vérzéssel kapcsolatban?🤔

-Niki

2021. ápr. 17. 13:39
 726/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

En 3 hete hagytam abba a folsavat meg minden sz.rt... kicsit elengedtem most az egészet mert mar kicsinal idegileg. Amugy baratcserjeztem Niki es kb ovuig barnázok mensitol. Illetve az elmulik es 2 nap múlva 5 napon keresztül van enyhe barna folyasom, aztan ovulacios napok.... eddig itt nem volt ilyen probléma , úgyhogy nekem tele a tököm, őszintén 😀 barmit csinalok, csak rosszabb lesz. Hó végén megyünk dokihoz együtt a férjemmel.

Damcs

2021. ápr. 18. 16:56
 727/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 3 hete szedem a bromot. Az elején nagyon kikészített. Mostanra egyáltalán nem érzek mellekhatást. Bízok benne, hogy mostmar minden rendben lesz.

Anna

2021. ápr. 18. 17:38
 728/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok lányok. Egy másik Kata vagyok, mostanra 16 hetes kismama. Minden rendben, úgy tűnik 🙏 Csináltattunk panoráma tesztet, bár nem volt javallat. Minden rendben, kislány ♥️ Minden nap hányok az utóbbi időben megint, második trimeszter elején néhány napra elmúlt, de egy ideje újra visszatért. Minden jót kívánok, mindenkinek szorítok, kismamáknak boldog babavárást kívánok!
2021. ápr. 18. 17:56
 729/982 anonim ***** válasza:
100%

Damcs én is szedem még a barátcserjét, de ha azt mondom semmit nem ér akkor már agyonra dicsértem...🤷🏼‍♀️ Még van 19 szem pontosan, azt még beszedem de csak azért hogy kidobni ne kelljen, de utána nem veszek többet se.

Nekem a maca por meg a mio inozitol lelkileg segített rendbe szedni magam, előtte hónapokig kb depiztem mindenen...

Ha most v májusban nem jön össze, a következő a méhpempő lesz amit kipróbálok, mert sok jót hallottam róla és ma is két sikersztorit tudtam meg amit a méhpempő támogatott😊

Szerintem ezeket te is próbáld ki, veszteni nem veszítesz vele🤩🤞

2021. ápr. 18. 18:22
 730/982 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De jó hogy még most is írtok! Annonem hittem volna hogy egy novemberi kérdés ilyen hosszúra sikerül.:) 730.komment

Vera igen, igazi izgalmas olvasmány :)

Kata gratulálok! Igen én is kéltem mert már nem nekem szólt. Konkrétan kirekesztő lett amiért babát várok. Sajnálom a nagymamádat! Részvétem.

Kedden majd írj mi volt.

Niki drukkolok! Pár nap és mehet egy teszt 10.dpon már mutathatja ha van baba.

Damcs megértem hogy kivagy. Nekem bejött anno a barátcserje,de nem kell folyamatosan szedni mert kitolja a ciklust.

Anna brómnak milyen mellékhatása volt?

Kata gartula 16. héthez.

Nekem is visszajött a hányinger a 18.héten,de nem csak inger hánytam is újra. :/ Szintén kislány. Ha van kedved gyere a szeptemberi babás csoportba,nagyon jó társaság van. [link]

Én holnap töltöm be a 20.hetet. Pénteken lesz a 2.genetikai UH 11kor!

Remélem még mindig kiscsaj,mert már vettem pár rózsaszín holmit és a neve is megvan NADIN.

Nagyon várom már az UH-ot. kb.2 hete érzem mocorogni :) ez megnyugtatóde azért rá szoktam hallgatni szívhangfigyelővel is pár naponta,főleg ha lusta.

Hétfőtől újra bent dolgozom...eddig home office volt. :D

Szóval begurulok nagy pocakkal. 90cm vagyok körbe... :P

2021. ápr. 21. 15:50
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!