Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok!
Az elmúlt 2 órát Veletek töltöttem, gratulálok mindenkinek és sok sikert azoknak, akik még várják a babát.
Minden rendben van mindenkivel?
Számomra letehetetlen olvasmány volt. 😉
Vera
Sziasztok lányok! :)
Eszembe jutottatok, néztem a facebookot, de látom már "csak" 3an vagytok a csoportban. (Ha jól láttam :D)
Képzeljétek, végül nekünk is sikerült a kismanó elkészítése :D hatalmas igazság ez a ne görcsölj rá, csak hát amikor benne van az ember... :)
Az utolsó hónapban eltettem az lh teszteket, semmit nem figyeltem, csak szerettük egymást, és be is költözött a pocakomba a kisbabánk! :) Sajnos két nappal azelőtt mikor megtudtuk, meghalt a nagymamám, így kicsit kusza volt az az időszak. Már 7+3 hetes vagyok, a szívét is hallottam már. 😍 kedden megyek az első terhesgondozásra, annyira izgi ez az egész :)
Kata voltam, aki annó kilépett a csoportból :) puszi Nektek, vigyázzatok Magatokra! 😘 örülnék, ha írnátok mi újság veletek! :)
Gratulálok Kata!!!🥰 Jó egészséget kívánok nektek!
Nekünk most lazábban megy a dolog, 2 hónap is volt, hogy nem voltunk együtt a termékeny napokon.
Most ebben a hónapban próbálkoztunk, 5dpo-n vagyok kíváncsi leszek 😃
Nektek egyébként van tapasztalatotok ovulációs vérzéssel kapcsolatban?🤔
-Niki
Sziasztok!
En 3 hete hagytam abba a folsavat meg minden sz.rt... kicsit elengedtem most az egészet mert mar kicsinal idegileg. Amugy baratcserjeztem Niki es kb ovuig barnázok mensitol. Illetve az elmulik es 2 nap múlva 5 napon keresztül van enyhe barna folyasom, aztan ovulacios napok.... eddig itt nem volt ilyen probléma , úgyhogy nekem tele a tököm, őszintén 😀 barmit csinalok, csak rosszabb lesz. Hó végén megyünk dokihoz együtt a férjemmel.
Damcs
Sziasztok!
Én 3 hete szedem a bromot. Az elején nagyon kikészített. Mostanra egyáltalán nem érzek mellekhatást. Bízok benne, hogy mostmar minden rendben lesz.
Anna
Damcs én is szedem még a barátcserjét, de ha azt mondom semmit nem ér akkor már agyonra dicsértem...🤷🏼♀️ Még van 19 szem pontosan, azt még beszedem de csak azért hogy kidobni ne kelljen, de utána nem veszek többet se.
Nekem a maca por meg a mio inozitol lelkileg segített rendbe szedni magam, előtte hónapokig kb depiztem mindenen...
Ha most v májusban nem jön össze, a következő a méhpempő lesz amit kipróbálok, mert sok jót hallottam róla és ma is két sikersztorit tudtam meg amit a méhpempő támogatott😊
Szerintem ezeket te is próbáld ki, veszteni nem veszítesz vele🤩🤞
Sziasztok!
De jó hogy még most is írtok! Annonem hittem volna hogy egy novemberi kérdés ilyen hosszúra sikerül.:) 730.komment
Vera igen, igazi izgalmas olvasmány :)
Kata gratulálok! Igen én is kéltem mert már nem nekem szólt. Konkrétan kirekesztő lett amiért babát várok. Sajnálom a nagymamádat! Részvétem.
Kedden majd írj mi volt.
Niki drukkolok! Pár nap és mehet egy teszt 10.dpon már mutathatja ha van baba.
Damcs megértem hogy kivagy. Nekem bejött anno a barátcserje,de nem kell folyamatosan szedni mert kitolja a ciklust.
Anna brómnak milyen mellékhatása volt?
Kata gartula 16. héthez.
Nekem is visszajött a hányinger a 18.héten,de nem csak inger hánytam is újra. :/ Szintén kislány. Ha van kedved gyere a szeptemberi babás csoportba,nagyon jó társaság van. [link]
Én holnap töltöm be a 20.hetet. Pénteken lesz a 2.genetikai UH 11kor!
Remélem még mindig kiscsaj,mert már vettem pár rózsaszín holmit és a neve is megvan NADIN.
Nagyon várom már az UH-ot. kb.2 hete érzem mocorogni :) ez megnyugtatóde azért rá szoktam hallgatni szívhangfigyelővel is pár naponta,főleg ha lusta.
Hétfőtől újra bent dolgozom...eddig home office volt. :D
Szóval begurulok nagy pocakkal. 90cm vagyok körbe... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!