Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
én gépen néztem a képedet Iza, nekem úgy is kicsit rózsaszínesnek tűnt, aztán telón vilagosítottam rajta, hogy ne legyen ennyire sötét plusz színerősítés és ez lett az eredmény:
Nem tudom, hogy mennyire megbízható így a feljavítás után, de így ilyennek látszik ☺️
Jaj de szép rózsaszín 💟💟💟
Élőben olyan piszkos rózsaszín.
Ha élesítetted akkor valójában az erdeti színt javítja fel? Akkor végülis valós... ? 🙂
Mert ha lila vagy kekes lenne akkor javítással kek lenne igaz?
Ohh Anna kívánom minnél előbb összejöjjön a kis csoda. 💟
Covidos voltál ugye? Azért írtad a covid miatt.
Igen sajnos Covidos voltam. Nem volt nagyon súlyos inkább hosszan tartó.
Anna
Iza, ezaz, hogy nem tudom ezért mindenképpen fenntartásokkal kezeld a szerkesztett képet, de ha kiderül majd az igazság majd írd meg!!
-Niki
Niki mindenképp írok majd ha kiderül. 🙂
Hogy vagy?
Én még reggelente hányok/öklendezem 🙈🥴 pedig már 14+1 nap nem kellene múljon?
Ma megyek védőnőhöz. Viszem a kombi tesztem(alacsony kockázat lett) és a vérképem. Na meg az UH leletem.
Híztam 2kgot 🙈 terhesség előtti súlyomhoz nézve. Nem csoda csoki&cola... cola a rosszullétre bevált.
Nem feltétlenül kell múlnia, barátnőm is sokáig volt rosszul🤷🏼♀️
Örülök hogy minden rendben veletek!🤩
Mi még próbálkozunk, most egy hónap "szünet", mert közben felújítunk, meg ingázunk össze vissza és most úgy alakult, hogy az ovulációt és az egész "termékeny hetet" külön töltjük🤷🏼♀️
Egyébként minden szuper, most egy nagyon jó időszakot élünk😍 Állandóan jó kedvem van, tök jól érzem magam, nem tudom hogy ez a maca+barátcserje+mio inozitol kombó hatása-e, de az tuti, hogy kb 1 éve tartó depis, stresszelős időszakomnak vége lett 😍
-Niki
De jó!!! Örülök neki hogy jól vagy.
Maca és baratcserjet én is szedtem. Bár nem emlékszem milyen kedvem volt akkor 😂
Baratcserjet 1.5 hónapig és össze is jött a baba.
Macat talán egy hónapig de nem egyszerre.
Szia Niki! Jó hallani felőled is! 😊
En is tiszta depressziós vagyok az egesz covid galibát miatt es mar nagyon mennék haza csaladotlátogatni, ami úgy néz ki áprilisban osszejon vegre. Ez feldob egy kicsit 😊 még nalunk sincs semmi eredmény amugy 🤷♀️
Damcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!