Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Egy kis helyzet jelentes. Nemvart napjan teszt nega. Mensi 3napja sehol🤦🏼♀️ Tunet egyedul annyi,hogy mintha picit meglenne duzzadva a mellem:/ Ezt a hetet megvarom,es ha nemjon meg kerek idopontot a nogyogyaszomhoz:/
Reka
Sziasztok!
Réka, ez érdekes. Nem akarok veszmadárkodni, de nem lehet, hogy kémiai? Nagyon drukkolok azért, mert amíg nem jön meg, van esély!
Iza, nagyon el vagy tűnve mostanában? Mi van veled? Milyen a meló? Voltál UH-n azóta?
Többiek? Nagyon el van csendesedve a csoport.
Én kedden voltam trombózis panel vérvételen. Azt mondták még aznap este meg lesz az eredmény. Azóta tegnap kaptam egy leletet amiben csak annyi volt, hogy atküldték másik laborba a vérem. Nem tudom mi oka lehet. Bízok benne, hogy esetleg találnak valami kezelhető dolgot.
Anna
Szia Anna! Sajnos en is arra gondolok..De kicsit utana olvastam a clear bluenak is,es irtak egy jo paran hogy nem valami megbizhato teszt:/ Nemlehet hogy azert kuldtek at hogy tobb szem tobbet lat? Biztos kezelheto lesz,barmi problema van!!
Reka
Sziasztok!
Réka, mennyire vagy biztos az ovu napjában? Én is szorítok!
Anna, remélem végre megkapod a választ a tortenesekre!
Nekem amugy elmuloban a mensi. Persze a legnagyobb higgadtsaggal vagok neki a hónapnak 😅 meglatjuk 2 es fel het múlva is így lesz e🤦♀️ remélem tudom magam tartani.
Damcs
Szia Damcs! Hat en csak a naptaros modszert alkalmazom,de mindig napra pontos a ciklusom. Talan multhonapba volt hogy 1nappal előbb megjott. De gondoltam en is ra,hogy most csuszott mert maskor ereztem. Vagy kitudja mivolt az. Ha azt a napot szamolom amikor ereztem ugy is ma kene megjojjon. Viszont igy nem ertem a pozi teszteket🤷🏼♀️ Bar lassan mar semmitse ertek🤦🏼♀️
Reka
Réka!
Akármennyire is furán hangzik, csinálj egy Xepilt. Nekem az nagyon hamar mutatott már valami kis piszkot, amiből aztán szép, erős pozitív lett. Az, ha van baba mutatja, hiába 25 erős.
Drukkolok!
Damcs, ezaz, csak pozitívan! 😉 Ha jönnie kell, jönni fog a baba.
Anna, remélem, hogy minden jól alakul!
Lau
Lau, veled mi van? Te is mesélj :)
Anna
Szia Lau! Szerintem elmegyek ma es veszek valamilyet,de sajnos xepilt még nemlattam sehol😦 En nemetorszagba elek😊 Megprobalok venni ket fajtat,mas mas erősségűt aztan kiderul🤷🏼♀️
Reka
Kata, én is hematómával fekszem itthon, néha az egész bal oldalam (ott van a hematóma) fáj, szóval normális. Bár nálam már a baba is nyomja.
Egyébként jól vagyunk, most töltöttem a 11 hetet, idősebbnek mérték, mint amit az első vizsgálaton egy héttel, aminek nagyon örülök, ráadásul én tudtam és éreztem, hogy ovum is előbb volt akkor. Így még kisebb az esélye, hogy baj legyen, de azért minden nap nehéz... Feküdni sem könnyű, úszik a ház, férjem nem sokat tud segíteni, mivel nem tudja senki, így segítség sincs, meg tök egyedül vagyok a nap nagy részében. Unatkozom is sokat.
Lau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!