Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Eleg meglepő, hogy a 8. Dpo-n egyatalan pozitivat teszteltel szerintem 🙂 légy türelemmel, kívánok, hogy szépen erosodjon 😊
Damcs
Csak a naptaras modszert csinalom,tehat a szerint 8dpo😊 De minden honapban normal 28napos ciklusaim vannak😊 Tehat onnan szamolom a dpokat,mindig napra pontosan megjon ugyhogy az ovu is felidobe lehet pont,olyankor szoktam erezni. Bar ebben a honapban erdekes mert kesobb ereztem,de lehet rosszul😅 Mindenesetre pozitivan allok hozza,es nemprobalom bemagyarazni hogy a teszt volt hibas😅
Reka
Damcs!
Igen, sikerült döntést hoznom. Amint betöltöttem a 12.hetet, elmondom itt a munkahelyemen, hogy babát várok és az első alkalommal, amikor nem úgy viszonyulnak hozzám megbeszélem az orvosommal, hogy írja meg a javaslatot a házi orvosnak, hogy ki tudjon írni. Nem fogok agyalni ezen, nem akarok kockáztatni.
Dia
Sziasztok Csajok!
Kicsit eltűntem. Össze kellett szedjem magam és a gondolataim.
Kedden megyek trombózis panel vizsgálatra. A hónap végén a Honvéd kórházba genetika kivizsgálásra valamint A Czeizel intezetbe is ebben a hónapban megyünk a párom kivizsgáltatni.
Próbáljuk bele vetni magunkat, hogy minden meglegyen 2-3 hónap alatt. Bízunk a legjobbakban.
Ki hogy van? Iza, milyen a meló? Nem derült ki, hogy babát vársz?
Dia! Szerintem jó döntést hoztál. A helyedben én sem maradnék sokáig.
Mi történt a csoportunkkal?
Anna
Anna! Archiválva lett! Nem tudni miért.
Gabi!
Sziasztok csajok!😊 Igaz ma mindig csak 10dpo,de ma is lett 2halvany tesztem😍 Egy reggel clear blue,es egy most par perce😅 Vegre az one step is mutat egy nagyon nagyon halvanyat😂😂 De azthiszem picit kezdek remenykedni🤭 Semmi mensis tunet,ma reggel pici hanyinger😅 De pozitivan allok mostmar hozza! Clear blue egy leheletnyit erosodott!😊
Reka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!