Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/982 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam q 20. Napon vervetelen. Sajnos lehet kicsit korai volt, sőt itt a 24.-26. Napon néznek sargatest hormont. Ezt mind aznap tudtam meg. Na mind1. En ma vagyok a 6. DPO-n. Pont ezen a napon szokott eszméletlen mellfajdalmam jelentkezni es másnap a barnázás... de egyenlőre most úgy néz ki jobb a helyzet. Baratcserjét továbbra is szedem. Kíváncsian várom a holnapot.
2021. jan. 30. 09:48
 582/982 anonim ***** válasza:
100%

Damcs voltam.

És te hogy vagy Réka?

2021. jan. 30. 09:49
 583/982 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ez egy jo jel szerintem!😊 En ma vagyok 5dpon nekem ilyenkor szokott kezdodni a mellfajdalom,ami egyenlore nincs😊 Viszont reggel ota eleg intenziv hasszurkakat erzek,hogy picit osszegornyedek😅 Remenykedjunk!😊 Lehet ez lesz a mi honapunk!😊❤️
2021. jan. 30. 09:53
 584/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ez egy ici-picit más téma most, de szeretném kérni a véleményeteket. Arról van szó, hogy iszonyat stresszes a munkahelyem. Nem vagyok jóban a munkatársaim nagy részével és a főnökömmel sem igazán. Nem bánnak velem túl jól, mindent a nyakamba aggatnak, én vagyok a legfiatalabb itt.

Az utóbbi 3 napban már komolyan elkezdtem félni, hogy ezzel az idegmennyiséggel én mit árthatok a babámnak.

Most szerdán voltam 9 hetes, még el sem mondtam itt a cégnél, hogy babát várok. Nagyon félek, hogy mi lesz a bejelentés után.

Ti a helyemben mikor kérnétek meg a nőgyógyászt, hogy írjon javaslatot arra a házi orvosnak, hogy vegyen táppénzre?

Köszi mindenkinek!!

Dia

2021. jan. 30. 10:12
 585/982 anonim ***** válasza:
100%

Réka nagyon szurkolok 😊🤞 ez legyen a mi honlapunk! 🤞🤞🤞

Dia, ilyenkor szerintem még érzékenyebb, idegesebb vagy mint kéne. Legalábbis nálam így volt. Ha úgy érzed, hogy most ebben az állapotban nagyon nem jó ott neked, akkor szerintem irasd ki magad 😊

Sokkal kevesebb lenne igy a fizud? Annyira, hogy esetleg még várnál egy két hetet inkabb? Vagy igazából már annyira eleged van, hogy nem jelente problémát a kevesebb bevétel? Ezeket gondold át és döntsetek a pároddal szerintem 😊

2021. jan. 30. 10:18
 586/982 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt még ide, hogy a bejelentéssel en biztosan megvarnám a 12. Hetet a munkahelyen 😊 vagy esetleg előtte tappenz es utána mondanám, hogy már nem vegyek vissza.

Itt Németországban a korona miatt minden kismamát automatikusan otthonmaraszgalnak, viszont itt megkapjak a bér 100%-át a 8. Hónapig. Én tavaly egyből tappenzre mentem igy, főleg, hogy eü-s vagyok.

Jelenleg pont karantenban amugy 😅 tdgnap hazakuldtek mert Kontaktperson volt egy pozitiv beteggel, amin én vettem észre a tüneteket es a néni gyorsteszttel lett pozitiv ami azt jelenti épp fertozokepessege csúcsán van. Szerdan pcr teszt, addig itthon.

De aznap jobban örülnék egy pozitiv terhessegi tetszenek mondjuk 😅😊🤞

2021. jan. 30. 10:22
 587/982 anonim ***** válasza:
100%

Dia én mindenképp kiíratnám magam!!!

Az idegesség nagyon nem tesz jót, alapjáraton se nemhogy várandósan!

Ha normális körülmények lennének a munkahelyeden azt mondanám maradj de így veszélyeztetve vagy.

Ne halogasd szerintem.

2021. jan. 30. 10:33
 588/982 anonim ***** válasza:
100%

Az idegesség hatással lehet a progeszteronszintre is. Mivel én magamnál erre gyanakszom, kiolvastam mar mindent is es sok helyen találkoztam ezzel, hogy az ideg csökkentheti a progeszteronszintet.

Megint Damcs

2021. jan. 30. 10:36
 589/982 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondoltam, hogy a 12.hetet megvárom, hogy normálisan és biztonságosan el tudjam mondani, de ha annál a pontnál nem javul a helyzet, kiíratom magam.

Dia

2021. jan. 30. 10:37
 590/982 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok! El olvastam amit írtatok, gratulálok a kismamáknak 😍 február elején tervezzük a babót, mivel most fog meg jönni a menstruációm de együtt voltunk 2 napja szerintetek ilyenkor mennyi rá az esély? Bocsi ha hülyeség és ha nem ide tartozik csak olyan izgi mennyien vagytok és támogatjátok egymást 😊😊
2021. jan. 30. 15:13
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!