Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?2020. nov. 24. 22:04
561/982 anonim válasza:
Jaj de jó!! Minden jót kívánok nektek!!
562/982 anonim válasza:
De jó Dia 😊😊 sok egészséget nektek!
Damcsu
563/982 anonim válasza:
Kepzeljetek ma vagyok a 9.dpon, es nem birtam ki, hogy ne teszteljek.... elraktam a tesztet a szekrenybe miutan megcsinaltam..par perc mulva mentem oda és halvány második csík van rajta🤩 most reménykedem, hogy ez erősödni is fog nem csak valami teszthiba ...
-Niki
565/982 anonim válasza:
Jaj de jó Niki!!!! Szorítok!!
566/982 anonim válasza:
Szorítok Niki!!! Reméljük, ez most össze jött :))) :*
Dia
567/982 anonim válasza:
Juj Niki de nagyon örülök neked!!🥰🥰🥰🥰 nagyon nagyon szorítok 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
568/982 anonim válasza:
Érzel valami szokatlan tünetet? Azt tudom, hogy a pms-t írtad, de azóta?
569/982 anonim válasza:
nemigazán érzek semmit🤷🏼♀️ 5-6dpon szurt a mehem ugy ereztem, nekem az az egy volt szokatlan, mert sose szokott semmi "hasszurka" lenni de más nincs... nem élem bele magam semmibe
-Niki
570/982 anonim válasza:
Ertem 😊 holnap írj mi lett ha tesztelsz 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!