Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok lányok!
Napok óta csendes megfigyelője vagyok a történéseiteknek! 🤭 Eddig nem akartam írni, annyira nem az én világom, meg nem is fogtam még fel, hogy már itt tart az életem igazából, csak most a napokban kezdtem izgulni 😬 kb 9-10 DPO.
Ha lehetséges én is csatlakoznék a Facebook csoporthoz! 🤗 Azért ott már bátrabb az ember, hogy nem láthatja bárki! 😊
Kata
Sziasztok lányok! Én most olvastam végig a beszélgetéseket. Örülök nagyon mindenkinek. Mi lassan egy éve próbálkozunk, most vagyok ovu környékén, hónap végére nem várom. Ti hogy vagytok?
Egy másik Kata
Sziasztok!
Nem tudom néztek e még ide vissza, de kb fél 4-től titeket olvaslak :D
Annyira aranyos pozitív társaság vagytok / voltatok! :)
Minden kismamának gratulálok és kitartást, egészséges kisbabát kívánok! A várakozóknak pedig türelem, jönni fog! :)
Biztatás gyanánt le írom (egyébként én is azelőtt korán tesztelgettem) egy hónapban úgy döntöttem egyáltalán nem fogok, nem is vettem. Mire észbe kaptam egy hete késett és akkor lett közepes erősségű, száradás után halvány pozitív. Valószínűleg előbb nem láttam volna és csalódok. Szóval ne adjátok fel! Jól esett nyomon követni a beszélgetést, boldog babavárást lányok, csak pozitívan! :)
18hkm
#525! :)
Igen, fel szoktam még nézni ide, meglesem, hogy esetleg van-e új hozzászólás.
Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy örülünk a hozzászólásnak. Társaság/csapat vagyunk még most is, ez nem változott. :)
Dia
Akkor írok...
Szombaton sajnos kórházban voltam pecsételő vérzés miatt. Igaz mire beértem szűnőben volt. Volt 2 UH.. a második gép jobb volt és ott láttunk 8.7mm és szikhólyag. 5+2napon
Kaptam rá utrogestant
Napi 3x1 használok. Azóta minden ok.
Fekszem folymatosan.
Igaz kedden megerőltettem magam és elkezdtem vérezni. 😢 így azóta megint fekvés és utro.
Doki csak jan végére hívott vissza 7+4naposan. Messze van nagyon.
Közben volt pajzsmirigy vizsgálatom és teljes vérkép ami tökéletes lett. Így azzal nincs gond
Többiek is írhatnak 🙃
Sziasztok Damcs vagyok, én is olvasom azota is a torteneseket itt. A csoportból a munkahelyemen lévő ellensegeim miatt léptem ki mert sajnos nem szeretném ha a maganugyeimet egy két bunkó kideritene es a csopi, igaz , zárt de kismamás borítókepe van es nem szeretném ha ezt látnák nálam , hogy bent vagyok egy ilyen zárt csoportba. Ne haragudjatok
Iza nagyon örülök, hogy azota minden rendben 🙂
Remélem a többiekkel is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!