Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Szia Gabi!
Szebb ez a név mint a 483as 🤗🥰
Még nem kértem időpontot ma vagyok 4+5napos. Korai lenne. Semmit nem lát,meg ugye ha vmit megsért...volt hogy vizsgálat után véreztem :( vagy lazán levett egy gyors rákszűrést és utána barnáztam és nem maradt gyógyszerrel sem meg a baba. Szóval várok és bizakodom.
Muszáj elviselnie 😜 mondtam neki akárhogy vesszük ennek is te vagy az oka 😂🤣😂
Iza
🤣 Ez jó! Igazad van, mi csajok tartsunk össze! 😉
Én a 2.fiammal (mert nekem 3 fiú van) véreztem a 6.héten, progeszteront kaptam. Őelőtte 2 kémiai terhesség volt.(erős pozitív teszt majd 1 hétre rá pecsételés 3 napig, végül mensi.
Minden rendben lesz, nyugi!
Én is szedem a progit sajnos mert egy hete volt pár csepp vér majd barnázás. Igaz együtt voltunk előtte nap...lehet csak amiatt de nem mertem kockáztatni elkezdtem napi 2 szedni. Neked napi hányat kellett akkor?
Nekem is 3 fiam van 😊
Iza
3x1 szájon át szedtem, 16 hetesig.
Gondolom kislányra vágysz te is?
Gabi
Sziasztok régiek és újak! :)
Én is függő vagyok, folyton frissítgetem, mikor látok új üzit :)))
Én holnap leszek a 10. Dpon. De tuti nem tesztelek csak a 13. Nap után, amikor már biztos hogy késik :)
Amúgy pozitív vagyok, ma már derék fájást is éreztem, de most teljesen lazán kezelem a dolgokat. Próbálom értékelni az egyéb dolgokat, hogy addig is meg a férjemmel lehetek kettesben, most pedig épp egy hihetetlen szerelmes fázisban vagyunk épp, szóval így könnyű :)))
Ma emelkedett a hőm, ha holnap is emelkedik akkor meg van a trifázisos görbe. Ja és folyton szurkál a hasam,de most valahogy máshogyan... De hát na, majd meglátjuk. :)
Hajrá mindenkinek!
Sára
Iza! Én Femibiont szedek. Nekem eddig nem volt bajom tőle.(hányinger, gyomorégés stb )
Én is furcsáltam, hogy nem volt komment hosszú ideig. Napi többször felnézek ide, hogy írt-e valaki, mi a helyzet. (még munka közben is.....🙄😇)
Dia
Sziasztok!
Ma már írtam, de sehol nem találom :(
Kepzeljétek az éjjel belázasodott a fiam. Jókedvű és mas baja nincs, de úgy sajnálom. Szegénykém
Iza, én is gondoltam ra, hogy jobb lenne egy zárt csoport. Nem biztos hogy az ember szívesen kiír ide mindent.
Sára, akkor már csak 3 nap van a tesztelésig. Nekem egy megérkezett a rossmannos csomagom. :)
Nem tudom már ki kérdezte, de én is femibiont szedek. Plusz Inofolicot, C és D-vitamint.
Anna én mindenképp támogatom ha vki alapít egy mini csoportot szerintem többen is jönnének innen. Ugye csajok?
Már túl sok infó lebeg itt rólunk 🙈 és olvassa tényleg bárki.
És akik később olvassak még mindig tudnak csatlakozni. :)
Én ma nagyon fáradt vagyok. Progi mellett éjjel vilt pár csepp barnázás és most délután is. :( lehet emelnem kellene. De ahhoz dokihoz eljutni előbb.
Iza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!