Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Damcs igen ez igaz... de van olyan akinek csak nem várt után lesz pozi. 🙏
Barátcserjet(Netamin márka 800mgos) én is szedtem tavasszal 1 hónapig akkor egyből összejött a baba. Csak nem maradt meg.
Sára én semmit nem csináltam máshogy csak nagyon néztem az ovu napot és minden másnap voltunk együtt. Nem direkt tehát nem parancsoltam rá a páromra hogy na most...csak nem ellenkeztem. 😂
Csökkent terhesen? Az jó ha nem én vagyok az első..
Sziasztok!
Január 11-re kaptam időpontot az orvostól.
Dia
Damcs Én februárban szedtem és a márciusi ciklusban fogant. Marc 30an lett pozi teszt.
Sajnos nálam is csak 9 hét volt. :(
Neked volt kivizsgálás?
Mi mindent helyesen csináltunk es mégis elment...
Bocsi, hogy hosszúra sikeredett de ez a teljes véleményem. Es valami olyasmi, hogy ez szerintem nem mi döntjük el. Ahol stimmel a vervetelen minden, ott mi nem tehetünk semmit. De halisten sokkal sokkal tobb egeszseges baba születik, mint amennyire születik meg ❤ nektek pedig nagyon nagyon boldog, problemamentes babavarast kívánok lányok ❤🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Iza!
Ahogy én számoltam, most csütörtökön töltöm az 5.hetet, tehát akkor 11-én leszek 5 hetes és 4.napos. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Nekem a derekam ma eléggé elkezdett fájni és a melleim is nagyon-nagyon feszülnek. Vajon ez a derékfájás normális?
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!