Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/982 A kérdező kommentje:

Damcs igen ez igaz... de van olyan akinek csak nem várt után lesz pozi. 🙏

Barátcserjet(Netamin márka 800mgos) én is szedtem tavasszal 1 hónapig akkor egyből összejött a baba. Csak nem maradt meg.

Sára én semmit nem csináltam máshogy csak nagyon néztem az ovu napot és minden másnap voltunk együtt. Nem direkt tehát nem parancsoltam rá a páromra hogy na most...csak nem ellenkeztem. 😂

Csökkent terhesen? Az jó ha nem én vagyok az első..

2021. jan. 4. 08:59
 452/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Január 11-re kaptam időpontot az orvostól.

Dia

2021. jan. 4. 09:27
 453/982 A kérdező kommentje:
Dia akkor hány hetes leszel?
2021. jan. 4. 09:34
 454/982 anonim ***** válasza:
100%
En februárban szedtem csak es áprilisban lettem terhes. Sajnos ő a 9. Heten Element. Remélem a következő hónap mar szerencsés lesz.
2021. jan. 4. 10:01
 455/982 A kérdező kommentje:

Damcs Én februárban szedtem és a márciusi ciklusban fogant. Marc 30an lett pozi teszt.

Sajnos nálam is csak 9 hét volt. :(

Neked volt kivizsgálás?

2021. jan. 4. 10:17
 456/982 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagyok, első gyerek lett volna. 12. Héten kezdtem el vérezni, pont otthon voltunk es egy héttel az esküvőnk utan tortent minden...(kicsi esküvő volt) aztan Pécsen megmutottek 🥺 azota sem tudom elfogadni, felfogni es anno elsőre sikerült osszehozni mostmeg mar 5. Honapja nem sikerül. Nem volt kivizsgálás. Voltam a 9. Het elején uh-n, minden rendben volt, lattam a szive dobogasat es még azon a héten megallt...azt mondták, hogy kivizsgálást q 3. Ilyen esetben szoktak csak csinalni. Ha beteg lett volna akkor így volt jobb... sosem derul ki
2021. jan. 4. 10:32
 457/982 anonim ***** válasza:
100%
Azóta meg csak azt látom hogy mindenki babát vár, még az is akire a kutyámat sem bíznám rá kb...meg iszik meg drogozott terhesseg allatt...annak mar a második született... kegyetlen a sors.
2021. jan. 4. 10:34
 458/982 anonim ***** válasza:
100%
Ezután visszamentem dolgozni ahol egy "kedves " hölgy azzal nyugtatott hogy elmeselte mi mindent megtett hogy elmenjen a második babája akit nem terveztek . Súlyt cipelt a bevasarlasbol, valamilyen alkoholos ital keveréket ivott, élesztős forró vízben ült meg ilyenek🤦‍♀️ a baba megakadt es egeszseges fia lett. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha pozitiv a teszt es a baba meg akar maradni akkor minden a legnagyobb rendben lesz! Hiába a tesztelés, a homerozes , ha ott marad akkor barmit csinálsz, ott marad. Baratnom beleesett a kertbe egy gödörbe, nagyon megutette magát es gyönyörű lánya lett.
2021. jan. 4. 10:41
 459/982 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindent helyesen csináltunk es mégis elment...

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett de ez a teljes véleményem. Es valami olyasmi, hogy ez szerintem nem mi döntjük el. Ahol stimmel a vervetelen minden, ott mi nem tehetünk semmit. De halisten sokkal sokkal tobb egeszseges baba születik, mint amennyire születik meg ❤ nektek pedig nagyon nagyon boldog, problemamentes babavarast kívánok lányok ❤🥰🥰🥰🥰🥰🥰

2021. jan. 4. 10:43
 460/982 anonim ***** válasza:
100%

Iza!

Ahogy én számoltam, most csütörtökön töltöm az 5.hetet, tehát akkor 11-én leszek 5 hetes és 4.napos. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Nekem a derekam ma eléggé elkezdett fájni és a melleim is nagyon-nagyon feszülnek. Vajon ez a derékfájás normális?

Dia

2021. jan. 4. 11:24
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!