Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 6. DPO-n? Nekem...

Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.

Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?

2020. nov. 24. 22:04
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/982 A kérdező kommentje:

Esik a hőm 🙁 teszt erősebb lett a 2 nappal ezelőttihez képest.

De nyugtalanít miért csökken :( Remélem nem amiatt mert baj van.

[link]

Iza

2021. jan. 4. 08:16
 442/982 anonim ***** válasza:
100%

En teszteltem megint. Negativ..

Niki kivancsi vagyok nálad mi lesz

2021. jan. 4. 08:20
 443/982 anonim ***** válasza:
100%

Na én teszteltem megint egy facellevel, csont negatív a 14.dpo-n, így ebből mensi lesz csak azt nem tudom mikor.

Lehet a sok "csodatea" meg "csodabogyó" cseszte el a ciklusom😅

Úgyhogy én ellépek innen, mert bár nagyon örülök nektek csajok, de fáj a szívem, hogy minden tesztem egy kopár hófehérség.

Mindenkinek boldog és akadálymentes babavárást kívánok, aki még nem babás annak meg sok sikert!😊

-Niki

2021. jan. 4. 08:21
 444/982 anonim ***** válasza:
100%
Gyogynovenyekkel mar en is megjartam! Azota kell progeszteront szednem...😡 érthető amit írsz, én is így vagyok vele
2021. jan. 4. 08:25
 445/982 A kérdező kommentje:

Niki megértelek! Mielőbbi babavárást neked! ❤🙏

Damcs ma már pozi kellene legyen ha baba van... ugye?

Anna hogy vagy? Lázad van?

Sára te?

Dia te mikor mész dokihoz?

Lau hogy mit kérdeznék?

Huh jó kérdés. Nem is tudom mikor megyek majd dokihoz. Lehet csak 7hetesen ha kibírom és nincs panaszom. Bar aggaszt a csökkenő hőm és a progeszteront is meg kellene beszélnem hogy jó-e a 2x1. De nincs dokim. :(

Iza

2021. jan. 4. 08:32
 446/982 A kérdező kommentje:
Damcs na visszanéztem csak a 11.dpon vagy... 😊
2021. jan. 4. 08:33
 447/982 anonim ***** válasza:
100%

Nektek ilyenkor mar pozitiv volt a teszt. De nagyon kedves vagy 🙃

Semmikepp sem mondanám veszteséges ekkor a honapot mert 3 hónapja ez az első, hogy nem barnaztam/barnázok. Rendeltem baratcserje premens szerű készítményt, szedtem már anno de most lehet megint kiprobalom. Nem szeretném ha mindig használnom kéne a progeszteron kúpot...majd eldontom péntekig, akkor fog megjonni

2021. jan. 4. 08:37
 448/982 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem még fent van a hőm, bár nem olyan magas, mint előző hónapban, de mint tudjuk abból nem lett baba szóval... :D

igazából próbálok nyugodt maradni, most egyenlőre az a nagy bajom, hogy újra mennem kell dolgozni, és hát finoman szólva, kissé utálom a munkahelyem. :)))

szóval a 8. napon vagyok, érzek dolgokat, de elterelem a figyelmem, mert már annyiszor éreztem mindent :D

Egyébként lányok, ti csináltatok valamit máshogy, a próbálkozások alatt? Mármint szedtek valamit vagy aviváztok esetleg?

Szép napot kívánok nektek! :))

2021. jan. 4. 08:49
 449/982 anonim ***** válasza:
100%
ja Sára voltam :)
2021. jan. 4. 08:49
 450/982 anonim ***** válasza:
100%

Iza, én a [link] oldalon szoktam nézegetni más emberek hőgörbéjét, és ott is láttam, hogy csökkent valakinek terhesség idején. Sőt volt, aki akkor tesztelt pozitívat, mikor csökkent. :) Szerintem ha erős a csík, akkor nincs gond. :)

Sára

2021. jan. 4. 08:50
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!