Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Sziasztok!
Minden ok. Csak vendégek itt voltak másnap is.
Tesómnak elmondtam még szilveszterkor amúgy sejtette. Igy a rövid italt én töltöttem sunyiban almalevet a rövid pohárba és átneveztem whiskynek 😂
Párom sem tudta tavaly még nem volt alkalom mikor kettesben lettünk volna igy csak jan 1en mondtam el neki. Azt kérdezte és lány?? 🙈😂 mondom igen...látod a 2 csík is rózsaszín 😂😂
Tesóm kert menjek el pajzsmirigy vizsgálatra mert szerinte az is okozhatja a problémát. Neki is gond van vele es anyukankat is műtöttek vele. Stumma.
Derekam enyhén még fáj.
Napi 1 progeszteron kevés lett. Mert újra kezdtem barnázni másnap 31en. Szóval Napi 2x1 lett pontban 12 óránként. Igy most nincs gond.
Hétfőn kereksek dokit es a háziorvosomtól kérek beutalót vérképre. Amúgyis szakterülete a pajzsmirigy hathat jobban rá tud nézni.
Niki milyen érzékenységű teszt volt?
Iza
Tegnap nem csináltam tesztet.
De a kis gagyi one step 2 nap alatt ennyit erősödött. :)
Mai...ma van a nem várt. :) jan 2.
Damcs igen. 10.dpon élőben én láttam. Fotóm nehezen.
Nézd [link]
Valószínűleg egy Facelle teszt mar akkor is jobb lett volna. Erősebb.
Facelle 10es tesztet használtam, még csak derengeni sem dereng semmi, annyira negatív🤷🏼♀️😅🙄
-Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!