Van valaki a 6. DPO-n? Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
Figyelt kérdés
Hőm most ugrott meg,remélem marad fönt. Enyhe szúrás éreztem ma jobb oldalt. Nektek ban valami?2020. nov. 24. 22:04
392/982 anonim válasza:
Iza, ma nem írtál. Mi van veled? Jól sikerült a buli?
394/982 anonim válasza:
Sziasztok!
BUÉK MINDENKINEK!:)))
Ki hogy van?
Dia
395/982 anonim válasza:
Mi lett a barbázással Dia? Elmúlt?
396/982 anonim válasza:
Kb. egy órája hívott az OMSZ,hogy 11 körül jönnek tesztelni. Semmi bajom igazán. A derekfajason és az ízvesztésen kívül más bajom nincs. Így minden bizonnyal eldőlt, hogy egy darabig nem fogok tudni orvoshoz menni.
Remélem Iza minden rendben veletek. Dia, nincs barnázás?
Damcs hanyadik dpo?
397/982 anonim válasza:
Nem érzel ízeket? Uh...akkor nagy valoszinuseggel te is pozitiv leszel. Egy kolléganőm mar atveszelte es be sem lazasodott például. Remélem hamar kihevered 😊 én ma vagyok a 9. Dpon. Lehet hogy holnap csinálok egy tesztet reggel. Nem tudom van e értelme vagy várjak. A barnazasom viszont ebben a hónapban nem jött elő, illetve a 7. Dpon volt reggel nagyobb mennyiségben és csak egyszer. Azota hasznalok napi 2 hubelykupot. Remelem osszejott ez a hónap es boldogan kezdetnek végre az új évet
398/982 anonim válasza:
A mellem fáj, hol kevésbé, hol nagyon de az már szinte ovu óta. Tegnap reggel rossz kozerzetre ébredtem ami egesz delelott kitartott de ma már nem volt ilyesmi. Sot ami a legfurcsabb hogy nem érzek semmit jelenleg. Ilyenkor már szokott lenni az a bizonyos meg fog jönni érzés. De gondolom ezek mind az alacsony progeszteron miatt voltak. Egy tabletta nem segített de azóta jo amióta 2ot használok
399/982 anonim válasza:
Csinaltam ma is egy tesztet, negatív a 12 dpo-n, még várok pár napot, aztán ha megjön betárazok ovu tesztekből😅
-Niki
400/982 anonim válasza:
Valószínűleg én is pozitív leszek, de nem vagyok igazán rosszul. Az első 2 nap rossz volt a hőemelkedés miatt. Rengeteget olvastam, de mindenki azt mondja nincs hatassal a terhessegre. Az orvosom is ezt mondja. Nagyon furi, hogy semmi szag és íz érzékem nincs. Reggel elővettem a sonkát a hűtőből. Automatikusan meg szoktam szagolni. Most megzagoltam és semmi... Hát mondom remek... Ennyi erővel ehetnék diós tésztát is... Azt nagyon nem szeretem. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!