Van valaki a 6. DPO-n?
Nekem ma van... dec 2-ára nem várom.
361/982 A kérdező kommentje:
Damcs ez is 200mgos. Utrobol csak ez az egy fajta van mgra.
Utrogestan mellett lehet barnázás?
Lehet tényleg kevés akkor nálad. Doki kellene megmondja mennyi legyen. De sokkal nagyobb dózisban is szedik 3x2 3x1
A domi múltkor elgondolkozott de azt mondta, hogy szedjem ugyanigy tovább. Hát most használtam egyet hüvelybe is... sajnos megint elkedztem barnazni. A sargatest hormon a 7. Dpo-nal veszi át a progeszterontermelest es ugy tűnik itt van a gond nalam. Ezen kívül a hőm szépen megy felfele mindig de mellette mégis verzek. Elotte soha nem volt ilyen problémám. Barnaztam a mebsi elott 1-2 nappal de egy héttel előtte soha. Most kirobalom 2x1 -et es csak huvelyen keresztül.
2020. dec. 31. 09:50
Ja azt nem is mondtam, amikor áprilisban sikerült teherbe esnem (elsőre...) akkor a 7. Dpon volt egy beagyaodasi vérzésem 😊 csak egyszer, azon a napon es utána semmi . Először erre is mindig azt hittem de aztán egesz napra elnyújtott, ott már tudtam hogy ez más..
2020. dec. 31. 09:53
Iza, nekem 100mg-os utrogestanom van. Most 3x1-et kell szedjek, de volt, hogy 3x2 -t szedtem.
Anna
2020. dec. 31. 10:04
365/982 A kérdező kommentje:
Damcs áprilisban is szedted?
Anna upsz tényleg csak 100mg. Tévedtem bocsánat.
Nem tudom most akkor 2x1 legyen vagy este 1db...
Fontos rendszeres és órára pontosan használni? Tehát ha tegnap 3kor tettem fel akkor ma is 3kor kellene.
Jobb lenne ha 12 óránként azaz napi 2x szedném? Nem tudom.... 😔🙈
Iza
En nem órára pontosan szedem. Ugye mivel 3x1-et kell szedjek így éjszaka több idő telik el mint napközben.
Anna
2020. dec. 31. 10:50
Szerintem simán szedj kettőt 12 óránként. Én jelenleg 400at hasznalok 😅
2020. dec. 31. 11:29
Képzeljétek anyukám Covid tesztje pozitív lett. Totál be vagyok parázva. Mi van ha én is Covidos vagyok. Igen nagy az esély rá. Hívtam a háziorvost, ígérte, hogy vissza fog hívni.
2020. dec. 31. 11:30
369/982 A kérdező kommentje:
Uhh Anna! Sajnálom.
Nem biztos hogy Te alkaptad. 🙏
Uhh szegeny anyukád! Remélem neked semmi bajod nem lesz es ő is hamar átvészeli!!!!
2020. dec. 31. 11:55
Kapcsolódó kérdések: